2304 четения

Болницата, в която кардиолози наблюдават сърцето на пациента в реално време, вече има сайт

СБПЛР „Минерални бани“ в Полски Тръмбеш вече има чудесен сайт с подробна информация за екип, процедури и услуги. Това е една от малкото болници, където кардиолози наблюдават сърцето ти в реално време и с една от най-модерните апаратури в Европа. Какво представлява

Екипът на болницата

телемониторинг в реално време – това е система от медицински модули, които предават информация за вашите жизнени показатели дистанционно, в реално време (постояннo) чрез GSM връзка в специализиран телемедицински център, където се анализира сърдечна дейност, показателите на дишане, физическата активност, температура на тялото, положение на тялото в пространството, изчислява се актуалният сърдечносъдов и общ риск за възникване на тежки заболявания и критични ситуации.

При регистриране на критични състояния се инициира процедура по спешност „КАРДИО СОТ“ с обаждания към пациента, близки, ЦСМП и наблюдаващ лекар. Системата следи за здравословното състояние в реално време независимо къде се намирате. GPS модулът в апарата осигурява възможност да бъдете локализиран в реално време и при възникване на критична ситуация да бъде насочен специализиран екип на ЦСМП.

ДРУГОТО, ЗА КОЕТО НА САЙТА ИМА ИЗЧЕРПАТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, СА и останалите процедури – физиотерапия с различни процедури –магнитотерапия, лазертерапия, вихрова вана за ръце, кинезитерапия, различни гимнастики и масажи, акупунктура, мануална терапия, магнит за терапия с магнитно поле, който намира приложение за лечение на възпалителни процеси, трофични рани, тромбофлебити, бронхиална астма, уртикарии, склеродермии и много други. В болницата има още масажно легло с водно налягане, терапевтичен ултразвук и т.н. Екипът на болницата се ръководи от невролога д-р Иван Чернев.

Кой още работи тук и какво се предлага може да се види подробно на https://mb-polskitrambesh.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *