39 четения

Ледени кубчета за гладка и стегната кожа

На всички ни е известно, че благодарение на питейната вода, ние поддържаме кожата си копринено нежна и гладка. Без значение дали страдаме от акне или друго заболяване, задължително правило е да пием достатъчно количество вода всеки ден.

Тук обаче става въпрос за вътрешно пречистване на кожата и вътрешното въздействие на водата. Днес сме решили да ви разкажем как тя въздейства на кожата на лицето, ако бъде прилагана външно, под формата на лед.

Ледени кубчета за по-малко пори Ледените кубчета са невероятно средство за свиване на порите. Не само предотвратяват бактериите, премахват зачервяванията, но и свиват до неузнаваемост порите, превръщайки кожата в много по-нежна и гладка.

Как да изглаждаме кожата с тях?

Много трябва да се внимава, тъй като съществува риск от спукване на капилярите. За предпочитане е процедурата да се прави след като вече сте почистили лицето. Нужно е да увиете в кърпа няколко ледчета и да нанасяте върху лицето. Продължителността на самата процедура не бива да трае повече от няколко минути. Местете кърпата в различните области на лицето за по няколко секунди. След като се уверите, че добре сте го охладили, можете да изхвърлите ледчетата и да се погледнете в огледалото. Веднага ще усетите лицето си много по-нежно и гладко.

Ледените кубчета премахват акнето С ледени кубчета можете да се справите и с неприятното акне. Те действат успокояващо на засегнатите участъци, но и тук е важно да не прекалявате с времетраенето на процедурите.

По-малко подпухналост около очите Много от съвременните жени и мъже водят нездравословен начин на живот и сънят не им е достатъчен. Това води до подпухналост в областта около очите. Ако обаче положите кърпа с няколко ледени кубчета в нея, то гарантирано ще допринесете за това видът ви да бъде много по-свеж. Замръзналите кубчета вода подобряват кръвообращението и предотвратяват преждевременното стареене на кожата на лицето. Грижете се за себе си и се чувствайте красиви. Само няколко кубчета лед ще ви накарат отново с усмивка да се взирате в огледалото!

Източник: Струма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *