580 четения

Близнаците да не харчат и да не инвестират необмислено, Козирозите са в творчески подем

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

9 АПРИЛ, ПЕТЪК

Луната е в Риби.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са фотоподмладяването,  епилацията, лифтингът, филърите и ботоксът, масажът на тялото със загряващи препарати, боядисването на косите, студеното къдрене. Позволени са терапиите на лице заради опасност от алергии, масажът на лицето без избелващи средства. Денят е подходящ за зачеване

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

10 АПРИЛ, СЪБОТА

Луната преминава от Риби в Овен в 08.10 ч.

Фаза – новолуние.

Цвят – виолетов.

Минерали – оникс и малахит.

Забранени са лифтингът, филърите, ботоксът, епилацията, полагането на постоянен грим, ваденето и лечението на зъби. Позволено е подстригването на косите след 08.10 ч. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

11 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

Луната е в Овен.

Фаза – новолуние.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са лифтингът, филърите и ботоксът, полагането на постоянен грим, терапиите на лице,  фотоподмладяването, ваденето и лечението на зъби. Позволени са маникюрът и педикюрът. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

9 април. Няма да ви липсват противоречия на работното място. Склонни сте да се стремите към изява, без да зачитате мнението на колегите си. За да избегнете трудностите, бъдете активни. Гордостта и стремежът ви към признание ще ви отдалечат от приятелите и колегите ви. Не се възгордявайте, ако ви хвалят.

10 април. Днес денят е почивен, а вие сте в мрачно настроение, защото не искате да си отговорите какво целите да постигнете на вашето работно място. Не се опитвайте да заобиколите назряващите проблеми, ако искате да се справите с трудностите. Емоцията е водеща, но не пречи да работите упорито и да отхвърлите задачите си.

11 април. Склонни сте да изпаднете в лишения заради непредвидени разходи, които няма как да не направите в почивния ден. Неудобството ви да отказвате заеми не е причина да си създавате трудности и да рушите материалната си стабилност. Проведете деловите си разговори, ако имате търпението да сте тактични и да не прекъсвате събеседника си.


ТЕЛЕЦ

9 април. Днес сте с променливо настроение, което ви вреди. В първата половина на деня работата ви спори и ви е спокойно и весело. Разрешете проблемите на работното си място. Планирайте пътуванията. Следобед се отдайте на спокойни делови разговори, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, защото ще предизвикате провала си.

10 април. Имате възможност промените живота си към по-добър още сутринта в почивния ден. Ще постигнете успех в начинанията, но ги обмислете добре, преди да пристъпите към тяхната реализация. Плановете ви могат да бъдат осуетени от неприятели. Анализът на бъдещите резултати и оценката на всички възможни проблеми са ви от полза. Ще успявате с начинанията, ако не разчитате на късмета си, а се доверите на себе си.

11 април. Имате възможност да осъществите нови запознанства, въпреки че денят е почивен. Обмислете правилните инвестиции в следващите дни, за да ви донесат печалба. Разговорите са успешни. Проявете такт и премълчавайте, ако ви критикуват. Ще си спестите неприятности заради ваши необмислени и прибързани изводи, които сте споделили с колегите си.


БЛИЗНАЦИ

9 април. Готви сте за нови занимания. Добре е да помислите и да си отговорите на въпроса какво точно искате да постигнете на работното си място, без да се изхвърляте и да се товарите с непосилни задачи. Имате възможност да разширите отново кръга на познатите си и да разрешите стари проблеми, благодарение на новите делови партньорства.

10 април. Деловите срещи са успешни, а почивният ден не бива да ви притеснява, а точно обратното – разговорите си проведете спокойно и без други задължения. Обсъдете договорите за съвместна дейност и ги подгответе за подписване от вашите делови партньори, ако сте водещите в бъдещите проекти. Не инвестирайте необмислено и не давайте пари за скъпи и ненужни покупки. Добре е да имате финансови запаси.

11 април. Запознанствата в почивния ден са добра основа за бъдещите ви успехи. Очаквайте предложения за срещи в професионален и в личен план. Стремите се да покажете на новите си познати, че сте добронамерени. Предпазвайте се да не споделите повече от позволената информация. Бъдете предпазливи, ако ви предлагат участие в нови проекти, изискващи инвестиции, за които не сте подготвени.


РАК

9 април. Предстои ви да изявите способностите си. При разговори задължително давайте право на мнение и на другата страна. Авторитетът ви ще нарасне, ако проявите такт и търпение. Засилените материални стремежи ще ви донесат високи приходи, ако сте активни и не отказвате допълнителна работа.

10 април. С каквото и да се захванете в този почивен ден, ще ви донесе полза и успех. Запознанствата са много, разнообразни и интригуващи. Не позволявайте на новите ви познати да ви губят времето. Ако прецените, че е във ваша полза, излезте с тях на вечеря. На работното място се справяте отлично със задачите си и отхвърляте повече от планираната работа.

11 април. Денят е почивен, но ви зарежда с положителни емоции, с шанс да творите и с успех. Стабилизирайте вече постигнатото на работното място, без оглед на препятствията по пътя ви. С упоритост ще се справите, каквото и да става около вас, каквито и трудности да ви създават вашите колеги. Запазете доброто си настроение през целия ден.


ЛЪВ

9 април. Във ваша полза е да започнете деня си без да планирате нищо. Бъдете доволни от постигнатото, дори и да не е очакваното. Настроението ви е добро. Изненадващи срещи и запознанства ще ви обогатят с полезна информация, свързана с професионалното ви развитие. Не ги пропускайте заради внезапно обзелите ви притеснения.

10 април. Неочаквани и крайни реакции на ваши делови партньори ще ви подействат отрезвяващо в почивния ден и ще ви принудят да прекратите отношенията си с тях. Погрешно разбрани думи при делови срещи ще доведат до финансови проблеми. Не взимайте крайни решения и не обвинявайте другите за собствените неуспехи.

11 април. Очаквайте обаждания, свързани с делови предложения, които ще ви изненадат преди обяд в този почивен ден. Ще постигнете материални успехи с помощта на партньорите си, на които може да се доверите напълно. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията си при вземане на решение да съкратите част от вашите служители. Пътуванията са успешни.


ДЕВА

9 април. На всяка цена се постарайте да работите задълбочено, без странични разговори и занимания. Трудностите, породени от неотложни спешни задачи, ще ви попречат да приключите с всичките си задължения до края на деня. Изнервени сте и несъзнателно увеличавате сами проблемите си, като предизвиквате към спор вашите колеги.

10 април. Предпазете се от загуби в почивния ден, които ще нарушат финансовата ви стабилност, и се заемете с промените предпазливо. Не се опитвайте да изпреварите времето. Отложете пътуванията и не рискувайте. Не сте склонни да гледате реално на ставащото около вас на работното място. Днес сами си създавате трудности, но сте в състояние да ги преодолеете с лекота.

11 април. Журналистите и репортерите да внимават и да преценяват правилно думите си в този почивен ден. Уговорете среща с ваши делови партньори, с които искате да създадете съдружие. Днес имате задачата да уточните детайлите за съвместната си работа. Стабилизирайте постигнатото.


ВЕЗНИ

9 април. Най-добре е да разрешите важните проблеми в семейството, а на работното си място да обсъдите и делови въпроси. След това се заемете със служебните си задължения. Не се тормозете заради грешките на другите. Заемете се с рутинните си задължения и успехът на работното място ще бъде с вас.

10 април. Заредени сте със сили, но бъдете внимателни и не проявявайте дразнеща активност на работното място в почивния ден. Всичко, което започнете, ще ви донесе успехи. Ако шофирате, не си позволявайте високи скорости. Разсеяни сте и ще си създадете неприятности с колегите. Мислите ви са в промените, които имате възможност да реализирате. Не ги предприемайте прибързано. Умереността е във ваша полза.

11 април. Денят е почивен и изпълнен с активна творческа дейност. Успявате да се справите на работното място и у дома с всички изостанали задачи, които ви притесняваха през изминалите дни. Очаквайте добри приходи. По този начин ще си извоювате и възможността да осъществите новите си идеи. Стабилизирайте завоюваните професионални позиции.


СКОРПИОН

9 април. Изпълнени сте със сили, които могат да станат причина за остри реплики, отправени към вашите колеги. Бъдете толерантни към чуждите грешки, защото и вие грешите. Приемете предложение за пътуване зад граница. Ще ви донесе успех и ще разкрие пред вас възможност за разширяване на бизнеса.

10 април. В почивния ден вероятно ще изгубите част от спестяванията си или неочаквано ще получите пари, на които отдавна не разчитате. Овладейте емоциите си и си върнете самочувствието, за да се справите. Ако срещнете трудности или се сблъскате с проблеми, приемете, че причината е във ваши пропуски, на които не сте обърнали внимание предишните дни.

11 април. Подвластни сте в почивния ден на желание да се отдадете на анализ и оценка на постигнатото. Не пропускайте възможността да поднесете идеите си на ръководството. Ако сте решили да инвестирате в строителния бизнес, не рискувайте. Обмислете намеренията си, ако нямате опит. Бизнесмените, които са изнесли дейността си зад граница, могат да предприемат успешни инвестиции и в родината си.


СТРЕЛЕЦ

9 април. Пригответе се за работа, която ще е допълнително доказателство за способностите ви и причина за добра оценка на постигнатото в професионален план. Докажете, че сте търпеливи, толерантни и стабилни. Ако днес имате поставена важна задача с кратък срок на изпълнение, бъдете сигурни, че ще се справите успешно.

10 април. Имате възможност да договорите печеливша работа в този почивен ден, но ако пропуснете срещите си, няма да имате нов шанс да ги реализирате. Внимателно изслушвайте събеседниците си. Внимавайте да не пропуснете нещо важно. Опитите да ви принудят да инвестирате в полза на ваши близки и да носите отговорност за развитието на вложените пари, е редно да останат без последствия от ваша страна.

11 април. Материалното начало е водещо и сте готови на всичко, за да изкопчите повишение на заплатата, въпреки че денят е почивен. Не провеждайте разговори по тази тема, ако не ви попитат за мнение. Ще сте губещи, ако започнете първи да настоявате. Не се съгласявайте да приемете допълнителна работа, защото ще се провалите заедно с колегите си и след това ще плащате с тях за грешката си.


КОЗИРОГ

9 април. Отново сте в творчески подем. Имате възможност да осъществите срещи, които ще ви помогнат да се издигнете в професионално отношение. Преценете дали вървите във вярната посока. Анализът на събитията и на вашето поведение е задължителен. Ако развивате бизнес, но все още сте в началото, намерете финансова подкрепа.

10 април. Възползвайте се от шансовете си, защото сте в печеливша позиция, въпреки че денят е почивен. За да успеете в поставените цели, трябва да промените стратегията и да се съобразите с плановете на вашите колеги. До момента сте се грижили за тях и при необходимост сте поемали и техните задължения. Време е да ги оставите да се справят сами.

11 април. Прекалено сте емоционални в почивния си ден. Ако не овладеете чувствата си, ще си навлечете сериозни проблеми. Бъдете умерени и задълбочени в работата си и ще имате успех. Не позволявайте на емоцията да се излее в агресия срещу вашите колеги. Ще спечелите добри пари, ако завършите в срок започнатите задачи и не се впускате в необмислени начинания.


ВОДОЛЕЙ

9 април. Имате възможност да приключите със спешните си задачи на работното място. Бъдете внимателни в думите си и не прекалявайте с хвалбите си пред вашите колеги. Разрешете споровете с тях, като им обясните делово и спокойно какво трябва да направят.

10 април. Разчитайте изцяло на интуицията си, особено важна за вас в този почивен ден. Себеанализът е задължителен, за да се справите с изпълнението на вашите служебни задачи. Думите ви са казани на място и колегите ви ще се съобразят с тях. Общувате спокойно, но не се изкушавайте да налагате мнението си, за да не ви помислят за самовлюбени. Късметът може и да ви изневери.

11 април. Материалните ви стремежи и намерението ви да сте дейни са причината за проблеми в семейството ви в почивния ден. Не разчитайте, че ще успеете да поднесете като оправдание важността на деловите си срещи. Общуването ви се удава с лекота. Ще избегнете проблемите, ако сте убедителни и сговорчиви и не настоявате на всяка цена да се съобразят с вашите виждания.


РИБИ

9 април. Напрежението на работното ви място е породено от предоверяване, което, за лош късмет, ви носи загуби. Анализирайте изминалите дни и допуснатите грешки, за да избегнете нови пропуски. Стабилизирайте постигнатото. Можете да избегнете финансовите загуби, като сте упорити и не прощавате на хората, които са ви навредили.

10 април. Запознанство в почивния ден ще промени възприятията ви за света, но може и да ви обърка. Не проявявайте ненужно любопитство към информацията, която ви поднасят. Очакват ви успешна творческа работа и финансови постъпления. Не харчете и не инвестирайте спечеленото веднага, за да покриете неотложни разходи по домакинството, които може да ви изненадат неочаквано.

11 април. Ще се разочаровате от некоректното поведение на хора, които са поискали помощта ви в почивния ден, но не са ви благодарили. Не го преживявайте изобщо и не натоварвайте психиката си с негативни емоции. Не ви се случва за първи път. Не се натоварвайте с работа, която не сте длъжни да свършите, само защото вашите колеги са ви помолили.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подвластна на емоции и на изискването да завършите всичко изостанало. Не си внушавайте, че някой нарочно съсипва живота ви. Прекъснете отношенията си с хората, които ви вредят. Не чакайте по-подходящо време. Сега е моментът.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 10 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за начинания. Всичко започнато ви носи успехи, ако е добре обмислено. Рискът е забранен.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 11 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на съдбата си, да не сте импулсивни и да не изпреварвате събитията, защото колкото повече се опитвате да го правите, толкова по-назад ще се връщате и животът ви ще се окаже в задънена улица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *