Женско помагало: 10 признака, че един мъж ви губи времето в сайтовете за запознанства

В ерата на информационните технологии хората все по-често се обръщат към сайтовете за запознанства, за да намерят подходящата си половинка.
Експерти по запознанства са категорични, че в такива портали и специални приложения наистина може да срещнете идеалния мъж и дори да се омъжите за него. Не всичко обаче е толкова просто и за да намерите вашия човек, трябва да знаете как да различите подходящия от измамниците.
А такива в последно време се срещат доста често.
Според експертите има няколко начина, които ще ви помогнат да идентифицирате недостойните кандидати още на етапа кореспонденция. Просто трябва да обърнете внимание на определени неща, които показват, че човекът отсреща не търси нищо сериозно и просто ви губи времето.
Ето ги и тях:
Има мистериозен профил без снимка. Това е защото или се крие от някого, или вече е женен.
Той не ви кани на среща, въпреки че си пишете със седмици. Това говори, че най-вероятно вече има връзка или не търси нищо сериозно.
От време на време изчезва, включително в празнични или почивни дни. Това е така, защото най-вероятно не е свободен.
Не се среща с вас или игнорира вашите предложения за среща, защото най-вероятно вече си има половинка и просто се забавлява с вас.
Той е майстор на епистоларния жанр. Пише много красиви думи и обещания, признава любовта си в съобщения, въпреки че никога не ви е виждал на живо. Бъдете нащрек, защото може да си имате работа с измамник.
Усещате, че не се интересува от вас, защото не задава никакви въпроси и вие винаги сте инициатор на разговора. Това означава, че най-вероятно той има твърде много жени.
Иска да знае всичко за вас – от това колко сте високи и колко килограма тежите до това с какво се занимават вашите родители. Не забравяйте, че вашата цел в сайтовете за запознанства е среща, а не безкрайно писане на текстови съобщения. Подобни “чаршафи” често се изпращат от ветерани в сайтовете за запознанства, които седят там от много дълго време.
Прави намеци от сексуален характер, моли ви за снимки по бански или се интересува от размера на гърдите ви. Най-вероятно той не е в настроение за сериозна връзка.
Отнася се неуважително с другите момичета. В неговия профил можете да прочетете: “разведен с ремарке, моля не безпокойте”. Това е просто един агресивен мъж, от какъвто изобщо нямате нужда!
Иска да му изпратите пари и не спира да се интересува от финансовото ви състояние. Това също най-вероятно е измамник.

Източник: Струма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *