449 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 15.04.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 15 АПРИЛ

Луната преминава от Телец в Близнаци в 08.34 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са лифтингът, ботоксът,  терапиите на лице, фотоподмладяването на лице,  парната баня, полагането на постоянен грим, масажът на раменния пояс и ключиците. Позволени са масажът на тяло без упоменатите забрани, почистването на вежди, коламаската за жени, електроепилацията.

До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Недоволни сте

В този ден сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус. Дали сте политици, служители на държавна работа, или имате ваш бизнес, все нещо не е както очаквате. Концентрирайте силите си в активна работа и с разума си преценете кои са доходните възможности, за да избегнете загубите. Имате потенциал, на който могат да ви завидят.


ТЕЛЕЦ

Не ви се работи

Денят не е благоприятен за делови срещи и разговори заради вашата чувствителност. Бъдете внимателни към новите запознанства както в деловите, така и в личните отношения. Уважавайте качествата на партньорите си. На работното място сте отпуснати и не ви се работи, защото не искате да коригирате грешките си.


БЛИЗНАЦИ

Не споделяйте

Не проявявайте прекалена активност, за да не си навредите на здравето и на отношенията с близките. Бъдете сдържани. От вашето поведение зависят финансовите ви успехи. Внимавайте с думите си и не разчитайте на късмет. Бизнесотношенията с новите ви партньори са коректни, но не бързайте да се доверявате изцяло и да споделяте плановете си, за да не се разочаровате.


РАК

Бъдете сдържани

Изцяло сте подвластни на емоцията, която блокира добрите ви изяви и възможността да поднесете вашите идеи. От вашата сдържаност зависи днешният ви финансов успех. На работното място се справяте, ако сте концентрирани и упорити, но не и ако сте разпилени и доверчиви. Бъдете мнителни при предложение за съдружие, което може да се окаже поредния опит да ви навредят.


ЛЪВ

Творете

Трудно ви е да промените създадената сложна обстановка сред вашите колеги, въпреки желанието ви да се намесите в спора им. Намалете активността си на работното си място и не се натоварвайте с нови задачи. Задълбочете се в служебните си задължения. Посветете се на творчество и оправете отношенията с колегите си.


ДЕВА

Не критикувайте

От вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, защото изречените критични думи ще ви спечелят врагове. Не сте убедени в правотата на вашите колеги. Разговорите на работното място и в компанията на вашите делови партньори е добре да провеждате, като повече ги изслушвате и по-малко говорите.


ВЕЗНИ

Не се доверявайте

Денят е неблагоприятен за запознанства, защото сте готови да споделите какво планирате. След това се сърдете на себе си, че сте се провалили или че са ви измамили, въпреки че успехът е с вас. Не рискувайте и се съобразявайте с обстоятелствата. На работното място се заемете с рутинните си задължения.


СКОРПИОН

Натоварени сте

Не поставяйте ново начало, ако не е планирано. Програмата ви е претоварена, липсва ви почивка. Общуването и новите запознанства ви носят разочарования, защото сте доверчиви. Възможни са проблеми с приятели. Емоционалната ви нестабилност няма да помогне за създаване на добри интимни отношения.


СТРЕЛЕЦ

Търпение

Заради лични проблеми ви се иска да мъстите и ако е възможно да сринете света, защото по ваше мнение сте неоценени и нарочно ви потискат и в личния живот, и на работното място. Това е плод на вашата фантазия. Сами се лишавате от възможността да получите заслуженото признание. Трудностите са преодолими с малко повече търпение и упоритост.


КОЗИРОГ

Промени

Бъдете сдържани и ограничете общуването. Промените са много, но има и неприятни. Някои от тях не са по ваше желание, въпреки че сте длъжни да се подчините. На работното място сте се изнервили още от сутринта, без да сте наясно точно каква е причината, за да я отстраните. До края на деня ще имате яснота.


ВОДОЛЕЙ

Не инвестирайте

Бъдете въздържани в поведението си. От вас зависи да избегнете финансовите загуби, които днес ще сринат самочувствието ви. Не рискувайте. Откажете се от желанието си да се захващате с проекти или начинания, изискващи големи инвестиции. Отнасяйте се критично към собствените си възможности си и се приспособявайте към новите обстоятелства.


РИБИ

Трудности

Пригответе се за трудности, които са породени от поведението на непознати хора. Ще се справите успешно и ще блеснете с възможностите си. Пазете се да не станете отново жертва на сплетни и интриги. На работното място сте в стихията си и нищо не може да попречи на успехите ви.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на стабилизация. Не предприемайте промени. Внесете хармония в професионалните и личните си отношения. Позволява обявяване на годеж и създаване на семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *