Овните да овладяват променливото си настроение, Везните да се справят с трудностите сами

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

16 АПРИЛ, ПЕТЪК

Луната е в Близнаци.

Фаза – първа четвърт.

Лунният ден преминава от 4-ти в 5-и с изгрева й.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, почистването на лице – механично. Позволени са масажът на тяло без упоменатите забрани, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

17 АПРИЛ, СЪБОТА

Луната преминава от Близнаци в Рак в 21.24 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – виолетов.

Минерали – оникс и малахит.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, почистването на лице – механично, пилингът, терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане. Позволени са ваденето и лечението на зъби, пречистването на организма с билков чай и плодове. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

18 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

Луната е в Рак.

Фаза – първа четвърт.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане, пилингът, подстригването на косите. Позволени са ваденето и лечението на зъби, пречистването на организма с билков чай и плодове. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

16 април. На работното място сте прибързани и променливи и колегите ви трудно издържат на настроението ви. Отложете деловите срещи и се заемете с рутинните си задачи. Настроението ви е песимистично. Причината да сте развълнувани и тревожни е заради невъзможност да разберете какво целят близките ви по отношение на вашите приходи.

17 април. В този почивен ден сте с променливо настроение заради липса на достатъчно самочувствие. Ваши колеги или близки са се постарали да ви докажат, че не сте уникални, а вие сте решили да им повярвате. Очаквайте новина за финансови постъпления, която е по-добре да не споделяте с приятели. Не позволявайте да проличи напрежението и раздразнителността ви.

18 април. В почивния ден не се поддавайте на изкушения, свързани с рисковани действия. Подтикват ви ваши приятели. Те знаят добре, че ако се захванете с нещо, винаги го завършвате и намирате необичайни решения за проблемите. Емоцията ви е повече от допустимото и ще се отрази на работата и на отношенията ви.


ТЕЛЕЦ

16 април. Днес са задължителни анализът и преоценката на собствените ви действия и постижения. Късметът както е с вас, така може да ви изневери, въпреки че ви се иска да спечелите парите си с магическа пръчка. Не сте орисани да получите нещо, без да се трудите. Откажете се от разправии заради нежеланието ви да чуете мнението на събеседника си.

17 април. Денят е почивен и ви позволява да покажете на всички уменията си. Не е изключена появата на печеливши идеи, чрез които ще си осигурите добри доходи. Доверете се на вашата интуиция. Не отказвайте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи приходи на следващия ден.

18 април. Отново сте във властта на емоция и прекалената ви чувствителност пречи на реалната преценка на ставащото в този почивен ден. Работата, с която сте се захванали, изисква много усилия, за да се справите с възникващите проблеми. Не е изключена подкрепата на хора, от които изобщо не я очаквате. Не я отказвайте!


БЛИЗНАЦИ

16 април. Имате възможност бързо да стабилизирате нестабилното си финансово състояние, и то още сутринта. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. На работното място се справяте отлично с всичките си задачи, ако не разчитате на нечия помощ. Бъдете добронамерени и не отказвайте помощта си на вашите колеги.

17 април. За пореден път имате възможност да постигнете целите си в почивния ден, ако не се оставите във властта на емоцията, която ви вреди. Не се доверявайте на колегите си, ако сте се разочаровали от тяхното поведение. Проявите на агресия заради личните ви неуспехи са излишни, защото могат да усложнят общуването и с вашите началници.

18 април. Причината да сте напрегнати е породена от незавършени задачи, които сте изоставили заради други задължения. Днес, въпреки че денят е почивен, е добре да ги приключите и да обмислите бъдещите си планове. Начинанията не са успешни, ако не сте завършили всичко изостанало. Не обмисляйте промени, за да избягате от отговорност и не пропилявайте успешния ден.


РАК

16 април. Можете да пътувате. Бъдете коректни в отношенията с хората от обкръжението си, а вечерта се приберете рано. Ще се сблъскате с проблеми в общуването. Не договаряйте инвестиции, дори и да сте ги планирали и обсъдили с колегите си, защото през следващата седмица плановете ви може да се променят.

17 април. Зависи от вас дали в почивния ден всички начинания ще са успешни, или ще се обречете на провал. Ако не сте ги планирали добре, сега ще си носите последствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битовизми. На работното място се предпазвайте от разправия с ваш подчинен, която ще ви отклони от задълженията ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви.

18 април. Очаквайте напрегнат почивен ден. Не сте освободени и от делови разговори и от съвещание с вашите колеги и началници. Ще са успешни и ползотворни, ако запазите спокойствие и не показвате лошото си настроение. Не демонстрирайте вашата независимост и амбициите си. Внимавайте в думите и не бъдете инатливи, когато отстоявате вашето мнение.


ЛЪВ

16 април. Днес сте прекалено енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си. Колебанието ви изпълва с вълнения и тревожност. Пазете се от невъздържаност и спор с вашите колеги. Отложете деловите срещи, защото денят не работи във ваша полза, а прибързаните думи ви вредят. Внимавайте каква информация споделяте и с кого.

17 април. Очакват ви не малко изпитания по отношение на вашата зрялост и интелектуални възможности, след като в почивния ден на всяка цена сте решили да покорите нов професионален връх. Работата ви изисква съсредоточаване на силите. Уговорените делови срещи проведете следобед. Поднесете идеите на колегите си и се съобразете с тяхното мнение, което ще донесе полза на всички.

18 април. Разправия с ваш колега ви действа потискащо, но ви позволява да се отказвате от задълженията си в този почивен ден. За да изясните чувствата си, излезте извън офиса. Ще избистрите мислите си и ще осъзнаете какво да промените. Бъдете отговорни към задълженията си. На работното място очаквайте запознанства с нови делови партньори, които ще ви бъдат полезни в следващите месеци.


ДЕВА

16 април. Постарайте се да постигнете равновесие между стремежа си да свършите повече работа и забраната да сте прибързани, за да не грешите. На работното място овладейте гнева и емоцията, за да не навредите на авторитета си, дори и ако вашите колеги са ви засегнали. Избягвайте запознанствата. Не бъдете наивни, ако ви омайват с велики идеи за нечии бъдещи успехи, защото те не ви засягат.

17 април. Имате възможност и време в този почивен ден да прецените кои от старите си приятели е време да забравите, за да не се обвържете с тях в делово сътрудничество и да не си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си проекти с вашите колеги. При делови контакти бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си и не бързайте да показвате знанията си, ако не са ви провокирали с някоя реплика на недоверие.

18 април. Пазете се от непредвидени сблъсъци на мнения с вашите колеги в почивния ден. Запознанства, които не са подходящи за вас, може да ви отклонят от поетия път. Не е изключено за провалят професионалните ви планове. Трудностите са породени и от прекалената ви доверчивост, и от навика ви да обсебвате хората около себе си. Направете правилна преценка на поведението си.


ВЕЗНИ

16 април. Днес сте много енергични и изпълнени с желание за успехи. Уважавайте деловите качества на вашите партньори. Не се опитвайте да критикувате колегите си и не позволявайте да разберат, че са ви засегнали и искате да им мъстите. Не бъдете прибързани. Начинанията са успешни, но е по-добре да ги отложите.

17 април. Разкрийте изцяло способностите и интелекта си на работното място, въпреки че денят е почивен, ако искате да бъдете коректни към вашите колеги. Дошъл е моментът всички да ви оценят и подкрепят. Излезте на делови обяд, защото сред новите ви познати, които също ще са там, може да се окажат ваши бъдещи съдружници.

18 април. Полезно е да се преборите с егоизма си и с материалните си стремежи в този почивен ден. За трудностите по пътя ви не е виновен никой, освен вас. Справете се сами с тях. Престанете да търсите странични причини за ваше оправдание. Просто си спомнете, че при вашето желание да сте перфекционисти и вие често грешите.


СКОРПИОН

16 април. Ще достигнете до нови знания и истини за себе си, които ви дават възможност да постигнете целите си. Ако ви предложат нова работа, съгласете се да проведете предварителен разговор през идващата седмица. Може да постигнете мечтания успех в начинанията и на работното място, ако не прекалите с материалните си стремежи.

17 април. Общуването с колегите и с новите ви познати в този почивен ден е задължително, но ще ви се удава трудно, въпреки че сте устремени към материални успехи и зависите от тяхната помощ. Ще си спестите проблеми, ако не се противопоставяте и не спорите с колегите си без причина. Управителите на собствен бизнес да не допускат неоправдани разходи за командировки.

18 април. Подвластни сте на промени, въпреки че денят е почивен, заради стремеж да докажете, че сте готови за новите си задължения. Въоръжете се с търпение и не се противопоставяйте на хората от обкръжението си. Не проявявайте агресия и не се налагайте. Причината да сте недоволни от постигнатото и от себе си е, че не сте успели да отнемете от ваш колега задача, която носи добра печалба, защото бихте се справили по-добре.


СТРЕЛЕЦ

16 април. Общуването ви носи полза. Не говорете само вие, а дайте думата и на вашите колеги. Не се опитвайте да водите разговори за финансиране без присъствието на прекия си началник. Нямате достатъчно опит в предлаганата ви допълнителна работа. Бъдете честни и я откажете, вместо да се изложите с провала си.

17 април. Предлагат ви пътуване, по време на което ще осъществите полезни делови срещи. Проведете разговори с увереност във вашите възможности, за да си върнете самочувствието. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не предприемайте необмислени промени, които могат да объркат плановете ви и да провалят деня ви, само защото сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят.

18 април. Търпението и коректното отношение към всички е трамплин за вашите нови успехи в почивния ден. Не започвайте нищо ново. Обмислете добре плановете си за деня. Това ви е достатъчно. Деловите разговори са успешни, но не забравяйте, че не бива да подписвате документи с неясно съдържание. Договорите за кредитиране или съдружие оставете за следващите дни, за да сте сигурни, че са ви необходими.


КОЗИРОГ

16 април. Въпреки че сте озарени от нови идеи и настроението ви е добро, ще се сблъскате с трудности на работното място и у дома. Причината са думите на недоброжелатели, които са довели партньорите ви до явна агресия. Не губете времето си в напразни обяснения. Съветвам ви да забравете за личните си проблеми и да работите отговорно и задълбочено.

17 април. Обърнете внимание на себе си, заредете се с увереност, за да не се провалите в почивния ден. Възможни са резки промени в настроението. Причината е в нежеланието ви да създадете нормални отношения с вашите колеги. Не пропускайте да пожънете успехите, които са ви отредени за днес. Време е да стабилизирате постигнатото в професионален план.

18 април. Напрежението е огромно, въпреки че денят е почивен. Начинанията ви са обречени на провал заради хората, с които сте решили да работите. Повечето задължения ще ви отнемат почти целия ден. Въоръжете се с търпение. Не се обвинявайте, че не сте преценили правилно силите си. Имате ги, но не сте готови да насочите енергията си към поставената цел. Не бъдете прибързани и обмислете добре каква помощ да искате.


ВОДОЛЕЙ

16 април. Отказвате да видите вашите грешки, а този факт ще ви тласне към погрешно поведение, с което може да се провалите с гръм и трясък. От вас зависи да избегнете конфликтите с деловите ви партньори заради променливото ви настроение. Внимавайте с новите делови познанства. Не споделяйте идеите си, защото може на мига да ви ги грабнат под носа и след броени дни да ги реализират.

17 април. Имате възможност в почивния си ден да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите колеги заради завистта им, че идеята е ваша. Отхвърлете задачите си на работното място, с което ще заслужите всеобщо възхищение. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете опасността да се обградите с неподходящи партньори, ако търсите такива за участие в нови проекти.

18 април. Уверени сте в силите си и ще успеете във всички занимания, като ги завършите до края на този почивен ден. Не поставяйте ново начало. Обмислете възможностите за стабилизиране на финансовото си състояние. Планирайте задачите си за седмицата. Вашите колеги са разочаровани от нежеланието ви да им се доверите.


РИБИ

16 април. Създайте хармония и спокойствие в отношенията си. Заредете се с добро настроение, за да успявате въпреки трудностите. Бъдете предпазливи при разговори, особено ако са свързани с професионалните ви планове. На работното място са възможни проблеми заради ваши грешки, които ще ви изнервят, но ще се справите.

17 април. Примирете се с неосъществени надежди за главоломен успех, който пак ви заобикаля в почивния ден, защото нещо не сте предвидили. От сутринта очаквайте служебни недоразумения и конфликти. Наложете си търпение, за да се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете трудностите с лекота. С постоянство и задълбочен анализ на идеята ви до края на деня ще сте поставили началото на нейната реализация.

18 април. Денят е почивен и е успешен за вас. Анализирайте поведението на околните и ако не е това, което очаквате, преценете дали не сте го предизвикали със свои действия. Мнението и идеите ви ще бъдат чути от вашите колеги. Единствените проблеми са породени от сутрешна разправия с децата ви, която ви пречи да работите активно, защото постоянно мислите за тях.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е свързана с интелектуално развитие и обогатяване с нови знания, със себеанализ и осъзнаване на грешките, които не трябва да повтаряте повече. Самотата понякога ви натежава.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да работите, без да се преуморявате, дори и да имате допълнителна работа. Не се опитвайте да хармонизирате отношенията си, защото ще ги влошите. Безработните да си намерят работа, каквато и да е, за да не страдат от липсата й в следващите девет години. Не взимайте кредит, ако няма да успеете да го върнете до края на годината.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подвластна на емоции и на изискването да завършите всичко изостанало. Не си внушавайте, че някой нарочно съсипва живота ви. Прекъснете отношенията си с хората, които ви вредят. Не чакайте по-подходящо време. Сега е моментът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *