Горещи новиниСпорт

Симеон Мечев: „Изпуснахме нашите шансове и загубихме две точки в биткаджийски двубой”

„Не ни достигна голът. Надиграхме „Ботев” в по-голямата част от мача, изпуснахме нашите шансове и загубихме две точки. Но за нас всяка точка е важна. Ако след удара ми топката не беше срещнала гредата, един гол щеше да реши мача. Мачът беше биткаджийски.

Всеки, който разбира от футбол, знае, че след победата в Стара Загора срещу толкова добри футболисти, щеше да е много трудно да вземем следващия мач в чисто психологически план. Но аз мисля, че днес всеки един от нас даде сто процента, за което поздравявам момчетата. Създадохме доста ситуации, но голът липсваше. Не мисля, че имаше умора, пресирахме, защитавахме се добре.

Ние сме отдадени за отбора, при нас няма индивидуалности, няма някой да е по-важен от другия, а колективът е над всичко. Разбираме се добре, лично аз съм изключително отдаден на отбора. Надявам се във вторник в Кърджали да вземем това, което не успяхме днес. Ние си гледаме нашия отбор и не знам дали „Арда” ще мисли повече за купата и ще играе лежерно срещу нас, но се съмнявам. Надявам се да направим добър мач там на прекрасния терен, който имат, и да се поздравим с успех”, заяви след нулевото равенство с „Ботев“ /Враца/ халфът на „Етър ВТ” Симеон Мечев, който бе избран за Играч на мача.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *