120 четения

Александър Томаш: „Битката тепърва предстои, ще бъде до край“

„Добро първо полувреме и слабо второ, в което не можахме да отговорим на бързите комбинации по фланговете и бяхме наказани. Съжалявам, защото бях убеден, че можем да вземем точки, дори и победа. Но второто полувреме не беше това, което аз исках. След 70-ата минута започнахме да закъсняваме, външните и вътрешните ни халфове не затваряха линията на пас. И първият гол е от наша грешка, друго е, когато ние поведем с 1:0.

Едно от най-силните оръжия на „Арда” е бързият преход, браво на тях. Бързо се възстановяват, учудващо за мен. Играят като нас през три дена, но са доста свежи, явно са магьосници. Може би и аз малко рискувах, тъй като исках да вземем пълен комплект точки, не се затворихме да вземем точка.

Битката тепърва предстои, ще бъде до край. Според мен всичко ще се реши може би чак в последния кръг. Отборът, който издържи психически и физически, ще се спаси. Такъв е животът, няма нищо лесно, така че трябва да се борим, да го искаме и ако си заслужим, ще останем в групата”, коментира след загубата от „Арда“ с 3:2 старши треньорът на „Етър ВТ“- Александър Томаш.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *