403 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 22.04.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 22 АПРИЛ

Луната преминава от Лъв в Дева в 15.07 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са сауната, солариумът, мезотерапията, ботоксът и филърите (заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите). Позволени са епилацията, масажът на лице и тяло, боядисването на косите, сешоар, студеното къдрене, маникюрът, педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Завършете започнатото

Трудностите са породени от нежеланието ви да се занимавате с рутинната си работа. Притеснени сте, че тъпчете на едно и също място, че развитието ви е спряло. Искате да се обогатите с нови знания. Бъдете последователни в действията си. Най-напред приключете със задълженията си, а след това осъществете мечтата си.


ТЕЛЕЦ

Промени

От вас зависи да бъдете внимателни до обяд в този ден. Причината за трудностите са странични фактори, които никой на работното ви място не е успял да предвиди. Не са изключени промени. Ако се налага премислете плановете си за деня, които няма да попречат да се справите със задачите си и дори да проведете важни разговори.


БЛИЗНАЦИ

Успехи

Разпилени сте и сте устремени към няколко цели. На работното място жънете успехи с идеите си и умението да се справяте с трудностите. Денят носи успех на търговците, лекарите и фармацевтите. Не инвестирайте парите си, ако не сте убедени в бъдещата си печалба. Избягвайте запознанствата.


РАК

Направете усилие

През целия ден бъдете внимателни и анализирайте постъпките си, за да избегнете провал и загуби. На работното място сте отпуснати и без желание за работа, но е добре да надмогнете това състояние. Направете усилие и завършете в срок задачите си. Няма да ви подминат и разправии, ако допуснете финансови загуби.


ЛЪВ

Осъзнайте се

Радостта от постигнатото на работното ви място е причината да сте непредпазливи и може да се превърне в неуспех. Не се поддавайте на гнева си, ако постиженията ви днес не са според очакванията ви. Емоцията ще съсипе постигнатия мир с вашите колеги, ако не се вгледате в себе си и не осъзнаете и собствените си грешки.


ДЕВА

Анализирайте

Днес сте спокойни, защото финансовите ви постъпления са повече от очакваното. Въпреки това не прекалявайте с ресторантите. Никой няма да оцени вашата щедрост. Анализирайте грешките си и не се колебайте да промените начина си на живот, ако с това ще постигнете по-спокойно бъдеще.


ВЕЗНИ

Успех до обяд

Запомнете добре, че успехът ще е с вас до обяд. Избягвайте търговски операции и не рискувайте, защото сте прекалено самоуверени и лишени от предпазливост. Запазете получените пари. На работното място сте склонни отново да спорите и да поучавате, а с това вредите на отношенията с вашите колеги.


СКОРПИОН

Ще се справите

Осъществете намеренията си на работното място и с успех поставете ново начало. Не се гответе за големи промени, защото все още не е настъпил моментът да ги осъществите. Ще се справите с трудностите с лекота. Отхвърляте задачите си, ако сте съсредоточени. Вие без съмнение сте смели хора и не се боите от риска, но не го търсете насила, защото си вредите.


СТРЕЛЕЦ

Повече работа

Направете и невъзможното, за да започнете с изпълнението на новите си служебни задачи. Ще се натоварите с повече работа, но резултатът ще е отличен. Ще ви донесе мечтаното признание. Деловите разговори няма да бъдат успешни. Отложете ги за друг ден, за да не се окажете впримчени в отношения, които ви вредят.


КОЗИРОГ

Успех следобед

Отхвърлете само обичайните си ежедневни служебни задължения. Не се изхвърляйте с нови предложения на работното място. Последствията ще са неблагоприятни за вас. Избегнете загубите. Заловете се здраво за работа и успехът ще ви споходи. В състояние сте да се справите с всички предизвикателства. Разговорите са успешни, ако ги проведете следобед.


ВОДОЛЕЙ

Успешни начинания

Днес сте притеснени дали общуването с вашите колеги ще е спокойно. Разчитайте на успех в разрешаването на проблеми на работното си място. Имате възможност да се придвижите към нов връх по служебната стълбица. Финансовото ви състояние ще се подобри. Начинанията са успешни.


РИБИ

Не прибързвайте

Длъжни сте да се заемете се с работа, която ви е приятна и може да бъде завършена до края на деня, но сте се задълбочили в нещо, което ви привлича, а и ви губи времето. Бъдете отговорни към задълженията си. Пристъпете към начинанията внимателно, без прибързаност, за да не допуснете грешки.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с проблеми и изпитания заради независещи от вас причини. Преодолими са, но със собствени сили, без чужда помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *