1313 четения

Младежи напират да стават членове на БСП във Велико Търново

Младежи подават заявки да станат членове на БСП във Велико Търново след изборите. Част от тях вече са приети, а в края на миналата година беше създадена и нова основна партийна организация в структурата на левицата.

Желаещите да членуват, са основно студенти и утвърдени млади специалисти.

От ръководството на БСП в старата столица вече обмислят да възстановят и голяма част от партийните организации в населените места, като и там вече има заявки за членство от млади хора. В същото време настоящото ръководство на партията в болярския град е най-младото до момента, а председателят Михаил Михалев е на 34 години.

В понеделник Пленумът на БСП във Велико Търново заседава, за да обсъди анализа за изминалите избори. Докладът на председателя на общинската структура Михаил Михалев е приет почти единодушно с болшинство от 20 гласа „за“.

Снимка БСП

5 коментара за “Младежи напират да стават членове на БСП във Велико Търново

 • 21.04.2021 в 18:38
  Permalink

  Стига с комунистическа пропаганда! Тези младежи няма ли кой да им обясни вредата от комунизма, страданията които е донесъл? Ако искат социална политика – да си направят социалдемократическа организация по европейски и скандинавски образец. И по-далеч от пипалата на Кремъл!!!! НО – ако са семейно и генетично обременени – спасение няма!

  Отговор
 • 21.04.2021 в 19:33
  Permalink

  Гладните, лесно се манипулират !!

  Отговор
 • 21.04.2021 в 22:23
  Permalink

  Отчаяна пропаганда….. Какво напиране….Умните хора бягат далеч от това. Това са все червени наследници на кремълски болшевишки номенклатури. Кой модерен човек ще се хване с тази отживелица. Ако има желаещи за социалдемокрация – нова лява партия по примера на скандинавците и други западноевропейци. Трябва да се скъса с Кремъл и Ленинизма…..

  Отговор
 • 23.04.2021 в 17:17
  Permalink

  Извинявам се за двойната публикация….Първата изчезна…. Та по памет я написах втори път! Но не съжалявам!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *