557 четения

Девите и Везните да овладяват емоциите си, Раците могат да поставят ново начало

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

23 АПРИЛ, ПЕТЪК

Луната е в Дева.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са мезотерапията, ботоксът и филърите (заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите). Позволени са епилацията,  маникюрът, педикюрът, коламаската, масажът на лицето и тялото. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

24 АПРИЛ, СЪБОТА

Луната преминава от Дева във Везни в 18.06 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – виолетов.

Минерали – оникс и малахит.

Забранени са антицелулитната терапия (ръчен масаж) – организмът задържа течности, ботоксът и филърите (заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите). Позволени са масажът на лице и тяло, епилацията, маникюрът, педикюрът, боядисването на косите и сешоар.

До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

25 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

Луната е във Везни.

Фаза – пълнолуние.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са антицелулитната терапия (ръчен масаж) – организмът задържа течности, началото на диета. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са масажът на лице и тяло, епилацията, маникюрът, педикюрът.

Забранени са операциите на бедрата, пикочния мехур и бъбреците, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

23 април. Бъдете внимателни, защото може да сте обградени с неприятели. Ако имате до себе си колеги, които ви подкрепят, вървете уверено към мечтите си. Осъществете делови срещи и по възможност – делово пътуване. Всички промени, свързани с професионалните ви идеи и материалната ви стабилизация, ще ви донесат успех, но не ги предприемайте прибързано.

24 април. Вашата интуиция и умението ви да научавате тайните на хората ще ви бъдат от полза в почивния ден. На работното място създайте хармонични отношения с колегите си. Те са от значение за вашите бъдещи успехи. Стабилизирайте постигнатото и не влагайте емоция в думите си. Не се изкушавайте да започнете нови задачи, които не сте обмислили, за да не се провалите заради вашата прибързаност.

25 април. Възможни са неочаквани обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова неочаквана посока в този почивен ден. Налага се да защитавате и отстоявате принципите си. Не успявате да преценявате реално хората. Анализът на поведението и думите на околните е задължителен, за да прозрете целта им.


ТЕЛЕЦ

23 април. Отново сте подвластни на промени. До обяд работете сами, а след това се заемете със задълженията си, заедно с вашите колеги. Не взимайте никакви крайни делови решения. При положителен и зареждащ ви с увереност повей на новото, действайте бързо и не пропускайте шанса си за успех. Не се захващайте с рисковани сделки.

24 април. Днес, въпреки че денят е почивен, е във ваша полза да овладеете емоцията и да бъдете постоянни. Не предизвиквайте разправии в семейството, последвани от взаимни обвинения. Не започвайте нови занимания. Завършете задачите си, за да получите мечтаните похвали. Избягвайте деловите запознанства. Предпазвайте се от импулсивни решения да помогнете с пари на някого, за да избегнете финансови проблеми.

25 април. В почивния ден анализирайте откровено грешките си и бъдете искрени пред себе си. Това е начинът да си проправите пътя към полезни промени, които ще започнат около обяд. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение отстрани, защото ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за плановете си, за да не привлечете вниманието на завистниците, които само дебнат как да ви навредят.


БЛИЗНАЦИ

23 април. Предстои ви труден, но и успешен ден. Бъдете внимателни със запознанствата, които могат да ви донесат професионални проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Въпреки че сте по-мудни, работата ви спори. Не се страхувайте и покажете, че сте готови да действате уверено в посока към поставената цел.

24 април. Овладейте вашата чувствителност в този почивен ден и ще ви жънете успехи. Възможно е да привлечете негативно настроени хора, които ви вредят с песимизма си. Ако премълчавате и уважавате чуждото мнение, ще избегнете проблемите. Покажете, че сте готови да продължите понататък и да доведете докрай започнатите служебни задачи и големи проекти.

25 април. Отново имате добра възможност да обмислите плановете си, за да осъществите мечтата си за бъдещи професионални и материални успехи в почивния ден. Притъпете емоциите си и разчитайте на разума си. Бъдете разумни. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята енергия, на своите способности и желания.


РАК

23 април. Приключете със стари споразумения и не позволявайте на неовладяната емоция да ви попречи да сте реалисти. На работното място жънете предимно успехи, свързани с материална стабилизация. Ако давате пари назаем, ще събудите нечия неприязън. Не е във ваша полза да откажете допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите ще са отлични.

24 април. Наблегнете на социалните си контакти в почивния ден, но внимавайте със запознанствата и не се доверявайте на непознати хора, само защото сте решили да блеснете със знанията си. По-добре най-напред ги опознайте. Доверете се на интуицията си. Наясно със своята сила и съзнавате, че замислените начинания изискват от вас саможертва и умение да рискувате в рамките на разумното.

25 април. Денят е почивен позволява поставяне на ново начало, затова не бива да го пилеете в празни приказки и да се отказвате от служебните си задължения. Съветите на приятели ви носят полза, така че не ги пропускайте. Не позволявайте заради собствената си леност да пропилеете отличните възможности.


ЛЪВ

23 април. В този ден сте с променливо настроение, което е типично за вас, стига да не ви вреди. Вашето лекомислие може да стане причина за недоразумения и пропуснати шансове за финансови успехи. Не създавайте нови делови контакти. Бъдете внимателни при запознанства, защото ще са разочароващи в бъдеще.

24 април. Време е в този почивен ден да си отговорите на въпроса дали причината за непрекъснатите проблеми с околните не се крие във вас. Не подхождайте емоционално към ставащото на работното място. Ако не успеете да поставите чувствата си под контрол, ще съсипете деня си. Справяте се отлично със служебните си задачи, но сте склонни да избухнете и да развалите отношенията с колегите си без причина.

25 април. В почивния ден ще ви изненадат неочаквани, но полезни делови контакти, които не бива да приемате прекалено възторжено и емоционално. Познанствата ще станат причина да сключите успешни договори. Вземете важни решения, свързани с вашите служебни задачи. Ще спечелите подкрепата на близките си. Начинанията са успешни, ако не сте прекалено прибързани и невнимателни.


ДЕВА

23 април. От сутринта над вас властва емоцията, която е свързана за пореден път с действията ви от предишния ден. Ако сте били разумни и не сте пилели пари на вятъра, сега ще ви предложат изгодна инвестиция. Радвате се на материални успехи. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. В този ден съдбата ви закриля, но би било добре и вие самите да сте предпазливи.

24 април. Обхванати сте от странно нетърпение и нежелание да изчакате до вечерта в почивния ден с разговорите у дома за изясняване на отношенията. Наложете си спокойствие. Справяте се добре със задачите си. Не се разсейвайте с мисли за личните проблеми, които можете да разрешите в края на деня. Не проваляйте добрите възможности за изява и не пропускайте да дадете най-доброто от себе си.

25 април. Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобед в почивния ден, за да овладеете емоцията си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Прибързаността е във ваша вреда. Наслаждавайте се на радостта, която ви дарява новината за ваш успех, а също и на възможността напълно да усетите своята сила, която ви помага да успявате на работното място.


ВЕЗНИ

23 април. Емоцията надмогва разума ви. Неблагоприятното развитие на плановете ви на работното място се отразява на настроението ви. Вместо да сте напрегнати и конфликтни, може да преобърнете ставащото във ваша полза. Избягвайте срещите с хора, които ви използват и днес отново ще ви молят за заем.

24 април. Денят е почивен, но не е добър за здравето ви заради бликащата емоция, която ви тласка към депресивни състояния. Като добавим и емоциите от предишния ден, ставате неуправляеми. Конфликтите са много. Добре е да премълчавате. Обмислете новите си идеи и се отдайте на творчество. Начинанията отложете за друг ден, въпреки намерението да ги стартирате. Служебните си задачи ще завършите в срок.

25 април. Замислените планове може скоро да се реализират, но не бива да налагате мнението си и да изисквате подкрепа с агресия. Очаква ви емоционален подем, въпреки че денят е почивен. Изостанали задачи ще ви напомнят непрекъснато за себе си. Приключете ги и си гарантирайте спокойствие. Имате желание да изявите дарбите си. Преди това помислете как да оправите отношенията си с колегите.


СКОРПИОН

23 април. Причината да сте без настроение е отказът ви да започнете ремонт у дома. Не сте склонни да харчите. Най-напред отхвърлете професионалните си задължения и след това изяснете причината за отказа си. Навлизате в етап от живота си, който изисква от вас максимално внимание, за да ви подари усещане за радост и да ви даде допълнителна енергия и сили.

24 април. Въпреки умората от предишния ден, в почивния сте във форма и ще работите с удоволствие. Напрежението няма да е малко, но ще сте удовлетворени от постигнатото. Бъдете сдържани и предвидливи, за да не се опитат да ви натоварят с рисковани задачи. Очаква ви финансов успех. Избягвайте доверяване на непознати хора.

25 април. Каквото и да започнете в почивния си ден, е обречено на провал, ако влагате емоция и постоянно изказвате претенциите си. Надеждите ви за успех няма да се сбъднат заради стремежа ви да критикувате. Откажете се от начинанията. По-добре изчакайте благоприятен ден, за да поставите началото на нови проекти.


СТРЕЛЕЦ

23 април. Не бъдете прибързани, за да не си създадете проблеми на работното място. Деловите разговори провеждайте с търпение и такт. Срещите ви са успешни. Съдбата ви дава възможност да изявите заложбите си. Днес може и да пожънете успех, даряващ ви признанието на колегите, но дали ще го сторите, зависи от вас и от никой друг.

24 април. Посещение от чужбина ще ви изненада приятно в почивния ден. Хората, с които се срещате, са интелигентни, заети в различни професионални сфери. Поднасят ви интригуваща информация. Не проявявайте доверчивост, за да си спестите нови разочарования, особено ако още не сте се отърсили от предишните.

25 април. Въпреки почивния ден не ви липсва импулсивност и стремеж към нови хоризонти. Рутината и търпението са вашите най-добри съюзници. Наложете си спокойствие и се задълбочете в служебните си задължения. Позволете на колегите си да ви помогнат, няма да ви откажат.


КОЗИРОГ

23 април. Посветете се на трудностите в личния живот. За един ден успяха да ви създадат проблеми, породени от грешки на ваши близки, с които трябва да се справите за пореден път. На работното място сте напрегнати. Нямате причина да сте агресивни с вашите колеги, въпреки невъзможността да се откъснете от мислите за близките си, но се въоръжете с оптимизъм, защото ще се справите с всичко.

24 април. Трудности и неприятности, които сте предизвикали сами, са причина емоцията ви отново да победи разума и да се превърне в нападателно поведение и агресия в почивния ден. Постарайте се думите и постъпките ви да не изпреварват мисълта. На работното място ви липсва желание за активна работа, но сте длъжни да докажете, че сте перфектни, въпреки трудностите.

25 април. В този почивен ден сте във водовъртежа на нереални идеи. Внимавайте да не станат причина за провал, ако действате прибързано и необмислено. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно обмислените действия са причина да се радвате на небивал успех. Изборът е ваш. Деловите контакти са неуспешни, все заради вашата прибързаност, затова е по-добре да ги отложите.


ВОДОЛЕЙ

23 април. От сутринта сте напрегнати и ще се наложи да постигнете компромис между желанията и задълженията си. Не разговаряйте на висок глас с вашите колеги, защото и така няма да ви чуят. Не спорете заядливо. Отложете деловите разговори, защото ще са неуспешни. На работното място не рискувайте и не отказвайте предложения за помощ, за да не съсипете постигнатото.

24 април. Преценявайте добре новите делови запознанства, осолено в този почивен ден, за да си спестите проблемите. Работата ви спори, ако не се разсейвате със странични занимания. Не се доверявайте на непознати хора, които може да ви навредят. Замислено начинание ви вълнува, но не сте в състояние да се справите сами. Горите от силно желание да се захванете с него, но го сторете когато сте напълно сигурни в успеха.

25 април. За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия почивен ден. Трудности ще ви накарат да промените плановете си, но не ви лишават от успех, ако сте достатъчно гъвкави и се заемете с текущите си задачи. Преценете още веднъж причината за успехите и неуспехите си и определете линията, която ще следвате съгласно най-важните ви житейски цели.


РИБИ

23 април. Пътувайте, ако имате възможност, и ще се почувствате добре, но само при положение, че не сте изнервени и напрегнати. Бъдете внимателни при срещи и нови делови запознанства. Пазете се от ваши колеги, които искат да се възползват от вас. Вашата доверчивост е причината да се опитат да ви навредят.

24 април. Още от сутринта в почивния си ден се заемете с досадната, но важна задача да въведете ред в документацията си. Подгответе се за деловите си задължения и евентуалните внезапни проверки от ръководството. Ако имате свой бизнес, не е изключено в следващите дни да ви посетят данъчни инспектори. На работното място сте разсеяни и заплашени от грешки и пропуски.

25 април. Ще усложните сами работата си заради вашата чувствителност към отправената ви критика в почивния ден. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите колеги, защото те са в правото си. Промените могат да са във ваша полза, но и във ваша вреда. Пристъпвайте към тях предпазливо и добре обмислено.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви позволява да направите големи промени в живота си. Активността ви е задължителна. Каквото посеете в тази година, ще го жънете в следващите девет години. Пасивността ви обрича на сиво и безлично живуркане през следващия деветгодишен период.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на стабилизация. Не предприемайте промени. Внесете хармония в професионалните и личните си отношения. Позволява обявяване на годеж и създаване на семейство.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е свързана с интелектуално развитие и обогатяване с нови знания, със себеанализ и осъзнаване на грешките, които не трябва да повтаряте повече. Самотата понякога ви натежава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *