Спорт

Наш боец със злато от Sofia Open 2021 No-gi

Поредно силно представяне направи младият великотърновски боец Красимир Недков-младши в открития турнир Sofia Open 2021 No-gi. Надпреварата в столицата бе с 34 отбора, представени от 95 деца и 160 възрастни, като това бе петото издание на турнира по ММА.

Състезателят на великотърновския СК „Скорпион” отново бе безапелационен и стана шампион в своята категория до 65 килограма No-gi (без кимоно). През февруари Краси Недков взе един златен и два сребърни медала и сега отново потвърди качествата си.

Голямото изпитание за Красимир Недков е утре, когато в Ямбол започва държавното първенство по ММА. По време на шампионата ще бъдат определени националните състезатели във възрастите между 12 – 17 години, които ще вземат участие на Световното първенство в Истанбул (Турция) в края на юли. Всеки медалист на първенството ще получи медал с изображение на паметника Шипка и текст: „Българи орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни труд”, съобщиха от Българската федерация по ММА, чийто президент е Станислав Недков.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *