Александър Томаш: “Ще бъде много трудно, но вярвам, че ще успеем да се спасим”

“Аз съм човек, който гледа първо себе си, грешките в мен. Причината е в нас. Ще говоря за обективните причини, субективните има хора, които да ги видят. Причините са, че не вкарахме втори гол и тогава напук на цялата футболна общественост имахме шанс да се спасим. Емоцията ни подведе като в предишния мач.
Имахме ситуациите за втори гол. Накрая не се ориентирахме добре при една ситуация в защита и допуснахме гол. През първото полувреме не се получиха нещата, както ги исках. През второто полувреме заиграхме по-добре, бяхме близо до победата. Явно оцеляването ни ще е по-трудния начин.
Аз дойдох, когато „Етър” имаше три точки от 12 мача и бях оптимист. Ако сега не съм оптимист, защо съм дошъл?. Вярвам в момчетата, но има детайли – когато се поддадеш на емоцията, се получава като днес. Бяхме много близко, но явно не сме заслужили. Или по-скоро заслужихме със себераздаване, с агресия, с борба от всеки един, като едно семейство сме. Но има някои малки неща, които натежават в определени ситуации. Ще бъде много трудно, но вярвам, че ще успеем”, заяви след равенството със „Славия“- 1:1, старши треньорът на „Етър ВТ“ Александър Томаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *