Горещи новиниКрими

Влюбен отвлече 16-годишната си изгора и я изостави край В. Търново, защото не отвръщала на чувствата му

За броени часове служители на ОДМВР – В. Търново, откриха и задържаха 29-годишен криминално проявен, принудил непълнолетно момиче да се качи в колата му. Сигнал за случая е получен в неделя около 19 ч.

В хода на разследването е изяснено, че същия ден около 17,30 ч. в парк в областния град 29-годишен мъж от Лясковец е принудил 16-годишно момиче от В. Търново, с което се познавали, да се качи в автомобила му, след което е потеглил в неизвестна посока. От проведените незабавни действия по разследването извършителят е установен. Той е известен на полицията и осъждан.

След като полицията започнала издирване на похитителя, който бил влюбен в девойката, но тя не отвръщала на чувствата му, ромеото изоставил момичето на път край В. Търново. Непълнолетната е била намерена от униформените и предадена на настойниците си в добро здраве. След доклад на материалите в прокуратурата 29-годишният лясковчанин е привлечен като обвиняем. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа, но след това прокуратурата го е оставила зад решетките за 72 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *