286 четения

ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 01.05.2021. ЧРД на родените на този ден

 

 

Луната e в Козирог. Фаза – последна четвърт. Цвят на деня – виолетов. Минерали – оникс и малахит.

В този ден е забранен масажът на краката и стъпалата заради опасност от увреждане на вените и мускулите. Ако още не сте започнали диета, но имате желание и сякаш е необходимо, поставете началото днес. Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

ОВЕН

Резултатите от работата ви няма да оправдаят положените усилия в почивния ден. Ще почувствате неудовлетворение. Не се поддавайте на провокации. Овладейте емоцията си. Не вярвайте на празни обещания. През втората половина на деня са възможни недоразумения с хората от вашето обкръжение.


ТЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен, вашите срещи са свързани с деловите ви отношения, затова бъдете предпазливи и не импровизирайте в разговорите, ако не сте подготвени. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни отношенията с колегите ви и с вашите началници. Не правете язвителни забележки. Внесете хармония на работното място.


БЛИЗНАЦИ

На всяка цена се постарайте да сте внимателни на вашето работно място в почивния ден, за да не се окажете впримчени в проблемни отношения между ваши колеги, които, без да усетите, може да ви вредят. Бъдете внимателни. Всички бизнесмени могат да инвестират успешно в нови проекти.


РАК

Очаквайте положителни емоции и промени на работното място, въпреки че деня е почивен. Имате шанс да спечелите околните и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си, но не раздавайте съвети, без да ви питат. Дайте оценка на постигнатото до момента. Възможен е неочакван обрат и финансови загуби. Причината е във вашето нежелание да овладявате емоцията си.


ЛЪВ

Привидната ви стабилност не е достатъчна, за да си наложите спокойствие в почивния ден, забравяйки обидата и недоволството от предишните дни. Не пренасяйте лошото си настроение и на работното място. Начинанията са успешни. Помислете за промяна на дейността си, за покупки, но без да се впускате в големи и необмислени разходи.


ДЕВА

Възползвайте се от възможността да подобрите финансовото си състояние, въпреки че деня е почивен. Деловите предложения и разговори ще са успешни, ако не се инатите и не пропилеете времето си. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Не се натоварвайте със задължения, които не са ви по силите.


ВЕЗНИ

Предстои ви неблагоприятен и напрегнат почивен ден, от който зависят успехите ви през този месец. Изкушението да спорите с началниците си е изцяло във ваша вреда. Липсва ви самочувствие. Тези от вас, които мечтаят за собствен бизнес могат отново да помислят за регистрацията на фирма, но да преценят дали да направят крачката сега или след края на месеца.


СКОРПИОН

Не предприемайте начинания независимо от финансовите постъпления, които ще ви изненадат приятно в този почивен ден. Завършете започнатото и докажете, че и сами се справяте отлично със задълженията си. Пътуване ще ви се отрази добре. Не харчете без причина, бъдете пестеливи. Не търсете подкрепа сред партньорите си и не очаквайте помощ на работното място.


СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и е изпълнен с емоции и неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Не предприемайте нищо ново и не правете инвестиции, дори и ако са планирани и уговорени. Ще разрешите успешно проблемите в личните си отношения и ще жънете професионални успехи. Намерете най-краткия път за оправяне на отношенията.


КОЗИРОГ

Очаквайте приходи в почивния ден. Развийте чувството си за отговорност към вашите служебни задължения и планираните задачи. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успехите ви в почивния ден. Дългоочаквана среща ви помага за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина.


ВОДОЛЕЙ

Предстои ви почивен ден изпълнен с успешна делова дейност, заради срещи с партньори от чужбина. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти и ще се доближите към върха на успеха. Подвластни сте на емоцията. Следобед не са изключени разправии у дома. Запазете спокойствие. Прибързаните действия на работното ви място са във ваша вреда.


РИБИ

Реализирайте деловите си срещи и разговори, въпреки че деня е почивен, задграничните ви партньори не празнуват Великден. Не взимайте прибързани решения. Предприемайте промените само след детайлното им обмисляне и увереност, че са във ваша полза. Ако искате да смените работата си бъдете внимателни. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи.

 

Честит рожден ден НА РОДЕНИТЕ НА 1 Май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на обстоятелствата и да се оставите на течението. Всеки опит да вървите по-бързо напред е обречен на неуспех. С търпение и компромис ще постигнете целите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *