117 четения

Откритата лекоатлетическа писта на стадион „Ивайло“ остава достъпна в празничните и почивни дни

Откритата лекоатлетическа писта на стадион „Ивайло“ остава достъпна за спортисти и граждани в празничните и почивни дни около Великден и Гергьовден, информираха от ОП „Спортни имоти и прояви“ гр. В. Търново. Достъпът до съоръжението ще бъде осигурен през вход N 3 от северната страна на спортния комплекс.

Пистата ще бъде на разположение на спортуващите от 8:30 до 20:30 часа на 30 април, от 1- ви до 4- ти май, на 6- ти, 8- ми и 9- ти май. На 5- ти и 7- ми май спортните бази, стопанисвани от Общинското предприятие „Спортни имоти и прояви“ – гр. В. Търново, ще бъдат отворени с нормално работно време. Това означава, че гражданите ще могат да ползват пистата от 6:30 до 9:30 часа в сутрешните часове и от 18:00 до 21:30 часа във вечерните.

От ОП „Спортни имоти и прояви“ апелират към гражданите и спортистите да спазват противоепидемичните мерки и правилата за ползване на откритата лекоатлетическа писта.

 

 

Един коментар за “Откритата лекоатлетическа писта на стадион „Ивайло“ остава достъпна в празничните и почивни дни

  • 02.05.2021 в 17:33
    Permalink

    Божеее, каква достъпност! Преди 30 години,когато все още покривах теста на Купър, бягахме с приятели три пъти седмично. Никой не ограничаваше достъпа до стадиона.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *