ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 02.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната преминава от Козирог във Водолей в 21.30 ч. Фаза – последна четвърт. Цветове – оранжев и жълт. Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранено е да си направите или да отстраните вече положена татуировка заради опасност от инфекция на кръвта и трудно лечими алергии. Може да лекувате зъби, но не бива да ги вадите или да ви поставят импланти заради опасност от обилно кървене и трудно възстановяване на венците. До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

ОВЕН

Предстои ви почивен Великденски ден, изпълнен с шансове за нови срещи. Ще стабилизирате вече завоюваните позициите си и ще промените обкръжението си. Възможно е да се наложи да отстоявате принципите и авторитета си. Занимаващите се с търговия успяват, дори и ако решат да рискуват.

ТЕЛЕЦ

Сблъсквате се с трудности и емоции в почивния ден на Великден. Причината е в странични фактори. Примирете се и приемете ставащото философски. Успехът на работното ви място не е изключен. Не бива да прекалявате с изискванията си към колегите или вашите подчинени. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, и да избегнете финансовите загуби.

 

БЛИЗНАЦИ

Намерете начин да изплувате от проблемите си сами, без странична помощ. Великден е, не правете опити да винте околните в почивния ден. От вас зависи да сте на нивото, за което мечтаете. Пътуване през в този ден ви носи успех. Бизнесмените не бива да допускат проблеми в отношенията с партньорите си, защото от договореното в този ден зависят добрите бъдещи приходи.

 

РАК

Днес е Великден. Денят е почивен и ви очаква обичайната рутинна работа. Стабилизирайте постигнатото. Обсъдете предстоящото подписване на договори. Ако имате спешни задачи на работното място, се справяте успешно. Денят е идеален за пътуване. Обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и използвайте максимално изгодата за себе си.

 

ЛЪВ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции почивен ден. Време е да докажете на колегите и на близките си, че новите идеи, които имате, са осъществими и ще ви помогнат да получите признание. Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате с хвалебствените думи за вашите възможности.

 

ДЕВА

Бъдете отговорни за действията си и не си създавайте проблеми с хора, които внезапно са се появили на вашето работно място в почивни ден на Великден и нямат право да се намесват в работата ви. Приемете, че са дошли, за да ви навредят, и ги отпратете. Занимаващите се със строителство да не правят копка на нова сграда.

 

ВЕЗНИ

Ще се радвате на материални успехи, въпреки че е Великден и денят е почивен. Не планирайте деловите си срещи. Не взимайте важни решения. Възможни са провали на работното място и невъзможност да прецените дали са надеждни партньорите ви. Отложете деловите разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията, породени от невъзможност да преценявате правилно хората.

 

СКОРПИОН

Очаквайте конфликти в почивния си ден заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Не проявявайте агресия. Не уговаряйте важни делови срещи, ако не сте подготвени с предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен. Великден е, но се засилва стремежите ви към успехи и поставяне началото на нови занимания. Претоварването с работа е във ваша вреда. Прибързаността е нежелателна. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите до края на работния ден.

 

КОЗИРОГ

 Овладейте емоцията на вашето работно място в празничния ден на Възкресение. Отстоявайте принципите си. При възможност пътувайте, а вечерта се отдайте на почивка и развлечения. Имате сили в излишък. Промените – лични и професионални, са във ваша полза. Не пилейте времето си в занимания без бъдеще! Пътуванията ви, осъществени или уговорени в този ден, ще бъдат успешни.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте в празничния ден да не пропуснете добрите си шансове за изясняване плановете ви напред във времето. Съгласете се на предложенията за сътрудничество. Възможна е придобивка и отлични приходи от участие ви в голяма сделка. Бъдете самокритични. Емоцията може да обърка сериозно плановете ви и да ви създаде проблеми на работното място.

РИБИ

Ще изживеете ден изпълнен с противоречия, въпреки че е Възкресение. Една част е свързана с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Концентрирайте се и не позволявайте на никой да ви отклони от работата. Имате възможност да поставите успешно начало на нови занимания. Бъдете внимателни и предпазливи.

Честит рожден ден на родените на 2 Май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с нови запознанства. Внимавайте кого допускате в живота си, за да не бъдете използвани и след това забравени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *