ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 03.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната e във Водолей. Фаза – последна четвърт. Цвят на деня – сребристосин. Минерал – александрит.

Препоръчвам процедури за изчистване на организма. Заменете животинските мазнини с растителни. Забранен е силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците. Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и не търпят отлагане.

ОВЕН

Предстои ви труден почивен ден. Избягвайте активната професионална дейност. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако сте на работното си място. Проведете разговори и подпишете документи, но само ако не са свързани с финанси. Наложете си спокойствие. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите, успехът е с вас.

ТЕЛЕЦ

Днес ви предстои един изпълнен с положителни промени почивен ден. На работното място се справяте с много приятни задължения. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Звездите ви закрилят. Деловите разговори са успешни. Работата ви прави впечатление на ръководството и на вашите колегите.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден, ако не сте си взели отпуск, стабилизирайте постигнатото, дори и ако ви се струва малко. Не започвайте нови занимания. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте, защото с яд нищо няма да постигнете. Деловите срещи и разговори са неуспешни.

РАК

Време е, въпреки че денят е почивен, да започнете с промените в живота и на работното си място. Резултатите очаквайте след известно време. Случайните запознанства оставят следа в живота ви и са ви от полза. В състояние сте да постигнете мечтаната популярност. Внимавайте при провеждане на делови разговори.

ЛЪВ

Пригответе се от сутринта в почивния си ден за проблеми у дома. Ако не сте семейни, познати и приятели ще ви натоварят с техни проблеми, въпреки че сте претоварени със служебни задължения. На работното място жънете успехи, а следобед и приходи от търговия. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние.

ДЕВА

Не прекалявайте с натоварването на работното си място в този почивен ден. Не са изключени разправии у дома, защото сте изцяло във властта на емоцията, заради промените, които ви предстоят и малко ви притесняват. Малко познати хора ще ви окажат подкрепа и ще помогнат да разрешите лични проблеми.

ВЕЗНИ

Не е изключена появата на неочаквани гости в поредния почивен ден. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата. Очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите.

СКОРПИОН

Поставете началото на нови занимания до обед, въпреки че денят е почивен, като не бива да избързвате с критиката по адрес на колегите си, нито да изявявате желание да блеснете със способности на вашето работно място. Разсеяни сте и вредите на себе си. Не се захващайте със задачи, които не можете да свършите.

СТРЕЛЕЦ

Предпазвайте се от неблагоприятното влияние на хора от вашето обкръжение, които са около вас в почивния ден. Очаквайте проблеми в общуването с колегите и деловите си партньори, ако се налага да отхвърлите спешни задачи. Не позволявайте да ви тласкат към бързо приключване на вече започнатите. Бъдете компромисни в отношенията си с околните.

КОЗИРОГ

Не ви е позволено прекаленото натоварване на работното място в почивния ден. Стремежът ви към успех или желанието ви да разрешите бързо всички задачи води до грешки и преумора. Възползвайте се от възможността да изразите чувствата си, но без излишна емоция. Простете на хората, които са ви обидили, ако искате да си възвърнете спокойствието и хармонията в отношенията.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и ви позволява активна работа и ви дава възможност да общувате с лекота с деловите си партньори. Не пропускайте да споделите с тях идеите си. Очаква ви среща, която ще запомните с приятно чувство. Не избързвайте в действията си. Концентрацията и търпението на работното място са гаранция за признание от страна на колегите ви.

РИБИ

Не надценявайте възможностите си. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си в този почивен ден. Задълбочете се в работата си. Справяте се отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката, която, въпреки че се чувствате унизени, е без основание. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние.

 

Честит рожден ден на родените на 3 май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна за тези от вас, които не сте навършили 30 години, заради уроците, които имате да учите. За останалите тя е наситена с рутинни задачи и по-малко трудна. Начинанията не са препоръчителни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.