ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 04.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Цвят на деня – червен. Минерали – яспис и рубин.

Позволено е да лекувате зъби, но не бива да ги вадите или да ви поставят импланти заради опасност от обилно кървене и трудно възстановяване на венците. Ако искате, започнете тридневна диета или продължете вече започнатата. Забранен е силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците. Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

ОВЕН

Ще изживеете положителни промени, ако не харчите без контрол спечелените пари. Всички делови срещи днес са успешни, дори и свързаните с бъдещо интервю за нова работа. Успехът е с вас, ако сте творци и хора на науката. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Осъществете смело замислите си от изминалата седмица.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте завоюваните професионални позиции, докато някой не е започнал да ви вреди. От сутринта очаквайте недоразумения и разногласия, но ако премълчите, всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението и това на вашите колеги. При обсъждане на служебни проблеми не спорете и не се заяждайте.

БЛИЗНАЦИ

В днешния ден, който е подходящ за самоанализ и оценка на постигнатото, ще имате приятни и интригуващи срещи и запознанства. От тях може да излязат добри делови партньорства. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. На работното място сте в стихията си.

РАК

Не се ядосвайте, ако денят ви е труден. Обърнете внимание на колегите си и открийте в тях нови положителни качества. Деловите срещи са успешни. Работете, без да спорите заядливо с околните. От сутринта ще ви поднесат неприятни новини за ваши близки, на които сте помагали, но явно не са оценили стореното от вас и се опитват да ви се отблагодарят с вреда.

ЛЪВ

Емоцията властва над вас през целия ден и може да ви попречи да запазите добрия тон при стремежа си за задоволяване на вашите материални желания. Много ви се струпа предишните дни и сега ви е трудно да се владеете. Разходете се с приятели, за да избегнете вечерта разправиите в дома си.

ДЕВА

Въпреки напрежението, което ви е обзело, и безпричинната нервност, ви предстои благоприятен ден. Всичко започнато ви обещава и дори ви дарява успех, ако е добре обмислено. Радвате се на височайша подкрепа. Жените, които се занимават с бизнес, да очакват делови запознанства. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки подкрепата на звездите.

ВЕЗНИ

Днес сте подложени на много изкушения, на примамливи предложения за нови начинания. Не отлагайте дълго отговора си. От вас зависи да изживеете приятни мигове в личен план и да ги запомните за цял живот. Всичко започнато ще бъде успешно. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Не изпадайте в паника.

СКОРПИОН

Забравете прибързаността и си наложете спокойствие. Възможни са грешки поради разсеяност или прекалена самоувереност. Проведете разговорите, които сте планирали. Не прекъсвайте събеседниците си, дори и ако ви досаждат с прекалените си обяснения. Всички начинания са успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да осъществите нови, полезни познанства, а също и срещи с познати делови партньори, които ви носят признание и материална стабилност. Въпреки това ги пресявайте, за да не изпитате разочарования. Не бива да пътувате. Успехите ви следват на сантиметри разстояние. Оглеждайте се, за да не ги пропуснете! Неочаквана новина за промени, които не сте предвидили, ще усложни отношенията ви на работното място.

КОЗИРОГ

На успех ще се радват най-вече заетите в сферата на търговията, които заради пандемия са по-често губещи. Ще успеят да привлекат на своя страна нови делови партньори, които да ги подкрепят в бъдещите им идеи за създаване на собствено производство. Срещите и преговорите са успешни, а също и пътуванията. На работното място успехът е с вас.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от измами и самозаблуда, свързани с професионалните ви планове. Не проявявайте прекалена доверчивост към хората, които ви разпитват за вашите нови, все още необмислени докрай проекти. Бъдете внимателни и ако поставяте ново начало. При работа с документи четете внимателно всички формуляри и попълвайте вашите данни правилно.

РИБИ

За ваша огромна изненада, ви очаква спокоен и хармоничен ден. Преценете трезво ситуацията, в която сте попаднали на работното място, и с успех ще се справите с проблемите. Вашите колеги очакват помощта ви. Трудностите са породени от временна криза, свързана с финансовата стабилност на вашата фирма, затова вместо да се ядосвате, надмогнете проблема.

 

Честит рожден ден на родените на 4 май!

Вашата лична година изисква да извършите най-важните промени в живота си, да пътувате и да направите и най-малките крачки към постигане на големите си житейски цели за следващите девет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *