ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 06.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Цветове – вишневият и червеният. Минерали -планински кристал и рубин.

Забранени са масажът на тяло със загряващи препарати, терапиите за лице заради опасност от алергии. Позволен е масажът на лице без избелващи средства. Трети, последен ден на диетата. Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

ОВЕН

Анализирайте действията си и постигнатото. Денят е празничен и почивен, но е благоприятен за общуване с партньорите ви, за разрешаване на лични проблеми. Моят съвет е да проявите фантазия и изобретателност за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови способности и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си.

ТЕЛЕЦ

Днес, в празничния и почивен ден, сте в добро настроение заради неочаквана новина за финансови постъпления. Предстоят ви интересни и запомнящи се срещи, които не бива да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден.

БЛИЗНАЦИ

Поставете с предпазливост ново начало на работното си място, ако в празничния и почивен ден не сте си взели отпуск. Ще бъде успешно, ако действате без прибързаност. Имате достатъчно сили, за да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, особено към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви използват.

РАК

Денят е празничен и почивен, но е изпълнен с немалко противоречия и е най-добре, ако ви е възможно, да си останете у дома. Мислите как да спечелите пари и дали да не смените работата си, но е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте разправиите с колегите и безпричинните спорове.

ЛЪВ

На работното място се справяте отлично със задачите си, въпреки че денят е празничен и почивен. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви делови предложения. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите колеги, за да не се окажете сами срещу всички.

ДЕВА

Общувате с лекота в този празничен и почивен ден. На работното място не са изключени трудности, с които ще се справите блестящо. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекалено припрени.

ВЕЗНИ

Най-важната ви задача е да обърнете внимание на себе си. В деловите отношения очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори в празничния и почивен ден. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите отношения също очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори.

СКОРПИОН

На работното място сте в стихията си. Работата ви спори, въпреки че денят е празничен и почивен. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи, за да постигнете не само успех, а и признание. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати. Имате чувството, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи.

СТРЕЛЕЦ

Променливи и разсеяни сте в този празничен и почивен ден. Бъдете внимателни, за да не допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно, но сте прибързани. Не пътувайте, дори и ако е за развлечение. Запазете спокойствие, каквото и да става, за да си спестите нерви и сериозни конфликти. Очаквайте предложение за нова работа.

КОЗИРОГ

Въпреки трудностите по пътя си имате възможност да общувате с вашите делови и брачни партньори, за да разрешите проблеми, свързани с професионалния и с личния ви живот. Денят, въпреки че е празничен и почивен, е добър за пътуване, но с внимание. Ако действате добре обмислено, преценявайки последствията, ще се справите успешно.

ВОДОЛЕЙ

Независимо от някоя затруднения в личния ви живот ще настъпи хармония около вас и във вас в празничния ден. Ще се уверите, че сте достатъчно силни и се справяте без чужда помощ със задълженията си. Пазете се да не обидите някого с необмислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, заради безпричинната ви заядливост и критикарстване.

РИБИ

Радвате се на закрилата на Съдбата. Въпреки това нямате право да мислите, че сте уникални и незаменими и че в този празничен и почивен ден трябва да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предишния ден, затова го сторете на спокойствие у дома.

 

Честит рожден ден на родените 6 май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на себеанализ, а също и на обогатяване с нови знания. Самотата е търсено състояние, в което ви е добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *