ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 05.05.2021. ЧРД на родените на този ден

 

Луната преминава от Водолей в Риби в 04.08 ч. Фаза – последна четвърт. Цвят на деня – зелен. Минерал – яспис.

Забранени са дермосоникът, татуирането, епилацията, масажът на тяло със загряващи препарати. Позволено е лечението на зъби. Втори ден от диетата. До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

ОВЕН

Денят е благоприятен за съвместна работа с вашите колеги. Стабилизирайте позициите си. Проведете разговорите с ръководството. Обмислете начина за разрешаване на съдебни спорове, свързани с вашия бизнес. Завършете вече започнатите задачи и вземете важни решения, свързани с вашето бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Този ден изисква самоанализ и осъзнаване на допуснатите грешки, за да продължите по пътя си без повече препятствия. Не сте непогрешими. Не губете реалната представа за възможностите си. Много от плановете ще ви се видят реални, но след време може да са проблемни, ако са свързани с необмислени инвестиции.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от некоректни партньорства. Очаквайте новина за приходи, които ще са причина за завистта на хората около вас, заради факта, че ги заработвате с лекота. Не притъпявайте чувството си за самосъхранение, забравете намерението си да инвестирате през следващите дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласа на интуицията си. Импулсивните действия са във ваша вреда.

РАК

От сутринта сте се задълбочили и продължавате да работите по започнатите проекти, въпреки че около вас цари странно и необяснимо напрежение. Предпазливостта е задължителна. Недоволството ви е породено от поведението на вашите колеги. Завиждат ви заради неосъществени техни очаквания.

ЛЪВ

Изкушени сте да поставите ново начало, само защото искате да спечелите бързо пари, но е добре да не избързвате и да го отложите за следобед. Не се изкушавайте от предложения за промяна на вашето работно място. Заради вашата прибързаност ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави възможности да изява.

ДЕВА

Завършете без да се бавите задачите, които сте започнали тази сутрин. Ще имате успехи, ако работите в сферата на търговията. Проведете делови и лични разговори без агресия и нападателно поведение. Няма как да наложите насила идеите си. Лични проблеми ще разрешите бързо, ако действате обмислено и предпазливо.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни на работното място и при обсъждане на нови идеи, за да не останете излъгани от деловите си партньори. Отложете планираните разходи за следващата седмица, за да сте сигурни в приходите си. При работа с документи, които ще подавате в правителствени организации, бъдете внимателни.

СКОРПИОН

Ще се запознаете с хора, които са ваши бъдещи делови партньори. Ще срещнете интелектуалци, които ще променят живота ви. Преценявайте добре новите си познати, за да не се разочаровате. Ако сте се хвалили и сте приказвали повече от позволеното, рискувате да се провалите. Не разчитайте на късмета си и не рискувайте.

СТРЕЛЕЦ

Завършете започнатите служебни задачи и няма да усетите трудностите, заради забавяне по ваша вина. Направете оценка на работата си. Общуването с колегите ви е хармонично. Ще успявате ако се занимавате с търговия. Ако имате семеен бизнес и сте назначили ваши роднини, днес може да ви завлекат с пари.

КОЗИРОГ

Появата на нови идеи ще ви позволи да се развивате. Вашите ненавременни опити за изясняване на отношенията на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Не бързайте с взимането на крайни решения, подтиквани от емоцията. Не разчитайте, че новите ви познати ще ви отворят път към бъдещи успехи.

ВОДОЛЕЙ

Блестите с чар и общителност и привличате нови партньори. Не се самозабравяйте, защото някои от тях се домогват до вас, за да ви използват. Променете живота си, за да се издигнете в професионално отношение. Много от вас ще се възползват от скритите си резерви. Не раздавайте заеми.

РИБИ

Изпитвате желание да се задълбочите в мислите си и да изясните чувствата си, но ви е трудно да го сторите, защото сте неуверени и разочаровани от вашите колеги. Усамотяването ще ви помогне да постигнете целта си. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит.

Честит рожден ден на родените на 5 Май!

Вашата лична година не позволява да предприемате промени, защото са проблемни. Време е да стабилизирате постигнатото и да създадете хармония в професионалните и личните отношения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *