Александър Томаш: „Във всеки мач ще се борим докрай, за да излезем с чест от тази ситуация“

Първото полувреме нямаше много достойнства. Ние бяхме отборът, който първи можеше да отбележи гол, създадохме ситуации, но неумението в последния момент преди гола се оказа ключово. Второто полувреме до гола бяхме по-добрият отбор, но първи направихме грешка. Тук ще си позволя да кажа – със съдействието на съдията. Не ми е работа да коментирам, но е полезно да се знае истината. Това е от доста време, но няма да се предадем. После психически рухнахме и след гола не си повярвахме.

Във всеки мач създаваме ситуации. Днес чиста дузпа срещу Боруков, но той не падна, което аз адмирирам. Но ако си малко по-хитър, от тази ситуация ще вземеш сто процента. Преди три дни във Враца вместо да се възползваме от ситуацията – червен картон за противника, който първи идва и провокира, ние се поддаваме. Явно психологически в последните мачове не издържаме.

Ситуацията е трудна, но накрая ще бъде по-сладка. Във всеки мач ще се борим докрай, нямаме друга възможност. Ще дадем максимума, за да излезем с чест и достойнство от тази ситуация. Натежава на някои футболисти, че битката е на всяка цена. Футболът трябва да е забавление. Очаквам в следващите три домакинства да ни помогне публиката, защото тези момчета заслужават за това, което направиха, откакто аз ги поех. Трябва да се успокоим и да трупаме точки, защото имаме възможности. И трите мача ще бъдат трудни за нас, но надеждата остава“, заяви след загубата от ПФК „Монтана“ с 1:0 старши треньорът на „Етър ВТ“- Александър Томаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.