ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 07.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната преминава от Риби в Овен в 13.51 ч. Фаза – последна четвърт. Цвят на деня – синият. Минерал – ахат.

Денят е подходящ за зачеване. Забранени са епилацията и подмладяващите процедури за лице, масажът на тялото със загряващи препарати и фотоподмладяването. До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

ОВЕН

На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Обърнете внимание на себе си и не забравяйте, че имате своите потребности. На работното си място се концентрирайте в задачите си. Бъдете отговорни, ако искате да си спестите разправии с вашите началници и колеги и бъдещи проблеми и финансови загуби.

ТЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към семейните си задължения и не изнервяйте вашите близки с непрекъснатите критични забележки, за да не съсипете деня си. Целта ви е да избегнете приключване на битови проблеми. На вашето работно място цари безпорядък. Не сте се справили със задълженията си и се налага да го сторите в този ден.

БЛИЗНАЦИ

Денят предполага спокойни разговори и постигане на целите в личен и професионален план. Пазете се от предложения, свързани с търговия, за да избегнете загубите поради склонността ви да сте лековерни. Тактът и умението да премълчавате днес ви носят полза не само на работното място, а и при среща с делови партньори, ако се налага да я провеждате на всяка цена.

РАК

Вашата чувствителност е прекалено изострена. За да се освободите от напрежението, се отдайте на задачите си на работното място, които са доходни и ви доставят удоволствие. Справяте се добре въпреки личните проблеми. Не са изключени неочаквани разходи, но харчете с мярка, за да не изпаднете във финансова криза.

ЛЪВ

Избягвайте срещи и нови запознанства в този ден. Може да се заблудите и да се обвържете с хора, които са неподходящи за вас. Разочарованията няма да закъснеят. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път и от главната ви цел за деня.

ДЕВА

Въпреки трудностите у дома, които ви изненадаха сутринта, сте чаровни и ще привличате погледите на всички. За да постигнете замисленото, се вслушвайте в съветите на близки и приятели. Бъдете предпазливи в обещанията. Избегнете разговорите, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове. Преценявайте всяка крачка. Не бъдете прекалено доверчиви.

ВЕЗНИ

Всяка започната от вас работа е свързана с трудности. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, дори ако е временна, защото ще си навлечете загуби. Не се захващайте със съдружие и производство. Деловите предложения също ще ви донесат загуби. Не бързайте да се подмамвате с обещанията за лесна печалба.

СКОРПИОН

Липсва ви желание за работа. Замете се с рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Въпреки доброто си самочувствие сте без настроение. Не е желателно да сядате зад волана. Ще се справите с всичките си задачи на работното място, дори и с непланираните. Денят ви обещава промяна в приятелските и в деловите ви отношения.

СТРЕЛЕЦ

Вниманието на противоположния пол ви радва, но може да ви отклони от професионалните ви задължения, ако се налага да работите. За съжаление запознанството ще е свързано с разочарование преди края на деня. Деловите срещи и разговори са разочароващи заради неспазени обещания от хората, с които общувате.

КОЗИРОГ

На работното място изявете най-доброто от себе си, ако искате да получите заслужено признание и добро парично възнаграждение. Ще жънете успехи с каквато и работа да се захванете, ако не е свързана с финансиране. Намерете си приятна компания за обед и обсъдете бъдещите си планове, ако сте с ваши колеги.

ВОДОЛЕЙ

Не се срещайте с много хора, защото сте разсеяни и няма да запомните разговорите, които провеждате. На работното място се справяте отлично със задълженията си. Не бива да пътувате. Пригответе се за трудности породени от странични фактори, които ще ви объркат плановете ви за деня и ще ви тласнат в нова посока. Отдайте се на рутинните си занимания.

РИБИ

Наложете си търпение и въздържаност. Прекалената ви чувствителност и нервност само ще усложнят деловите ви отношения. Всичко осъществявате с много усилия, затова по-добре да не сте прекалено активни. Ако задълженията на работното място не позволяват вечерта да си останете у дома, се постарайте да отхвърлите най-неотложните си семейни задължения.

Честит рожден ден на родените на 7 Май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да печелите повече. Ако търсите нова или допълнителна работа, направете крачката сега. Не се опитвайте да хармонизирате проблемни отношения, защото ще ги досъсипете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *