ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 08.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Цвят – виолетов. Минерали – оникс и малахит.

Коламаската, маникюрът, педикюрът и подстригването на косите са позволени. Забранени са подмладяващите процедури за лице и фотоподмладяването. Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

ОВЕН

Подвластни сте на противоречия, а денят е почивен и е изпълнен с негативни емоции. Наложете си такт, търпение, но и гъвкавост в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си според създаващата се ситуация, но с разум, а не с емоция. Действайте на работното място, но не задължително в посоката, към която тръгват събитията, защото обратната може да е по-добрата за вас. Възможен е неочакван обрат във ваша полза и финансови постъпления.

ТЕЛЕЦ

Обзети сте от желание да започнете нова дейност, но не преценявате дали сега е настъпило вашето време за целта, а и денят е почивен. Прибързаността ви вреди. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи. Не споделяйте плановете си с никого, за да не ви изпреварят конкуренти. Възможно е заради проява на упорство или инат да си създадете проблеми на работното място. Не пътувайте.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден бъдете умерени в желанията и действията си и не позволявайте да нарушат хармонията в отношенията ви на вашето работно място. Не допускайте да ви провокират с цел да научат плановете ви, а след това да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате днес, със сигурност ще ви създаде бъдещи проблеми, ако не прецените струва ли си да разговаряте.

РАК

Всички ваши срещи са свързани с неприятности и неразбиране от страна на колегите ви, ако работите в почивния си ден. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи, ще си навредите сами. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас и ще приключите служебните си задачи до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото.

ЛЪВ

Трудностите, с които ще се сблъскате, са свързани с разходи заради ремонти в дома ви и с проблеми, породени от вашите близки в почивния ден. Роднините ви отново проявяват завист, на която би трябвало да сте свикнали. Примирете се и не им обръщайте внимание. Възможно е да положите повече усилия за работата си, отколкото предполагахте.

ДЕВА

Бъдете внимателни и в почивния ден не се доверявайте на малко познати хора, защото са възможни измами и кражби както в дома и офиса ви, така и на интелектуалният ви труд. Овладейте се и не предприемайте неразумни действия. Ако се занимавате с търговия, са възможни неочаквани обрати във ваша вреда. Прекъснете всички неподходящи познанства и приятелства.

ВЕЗНИ

Липсва ви и ви вреди не друго, а прекалено силно изявеното ви его. Пропускането на важни съдбовни знаци в почивния ден ще се отрази и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости.

СКОРПИОН

Въпреки желанието ви да сте стабилни, на работното място сте разсеяни и изнервени и си вредите, защото реакциите ви са неправилни. Агресията в почивния ден може да стане причина за конфликти с колегите ви и ваши грешки. Отложете деловите срещи и не разчитайте на късмета си.

СТРЕЛЕЦ

Не се срещайте с хора, които ви губят времето, и не позволявайте да ви използват, въпреки че денят е почивен. На работното място сте разсеяни заради обмисляне на нови планове, които ви пречат да се заемете със задълженията си. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви. Всяка агресия е във ваша вреда. Задълбочете се в задачите си, за да се справите.

КОЗИРОГ

Справяте се отлично със служебните си задачи. Работата ви спори и в почивния ден. Трудностите са преодолими. Вечерта мнозина от вас ще се отдадат на светски развлечения, но не бива да споделяте идеите си, за да блеснете в непозната компанията. Време е да се замислите над проблемите, свързани с професионалните ви планове, и да ги отстраните.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено да възникнат проблеми, изискващи спешна финансова подкрепа до края на този почивен ден. Помислете си добре дали си струва да взимате заем и ще имате ли възможност да го върнете в срок, а ако имате възможност да инвестирате на части по предлагания проект, е най добре за вас. Във ваша полза е да се справите сами. Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Не са изключени и финансови загуби, които можете да избегнете.

РИБИ

Открийте нови възможности за изява в този почивен ден, защото вече се чувствате притиснати от невъзможност да се развивате, но не задължително извън България, за да не се окажете подведени и без работата, която ви храни в момента. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете плановете си. Ако трябва, говорете с близките си. Обмислете само при необходимост промяна на местожителството. За съжаление няма да постигнете успех при делови разговори.

Честит рожден ден на родените на 8 Май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Начинанията са забранени. От вас се иска да завършите изостаналите си задачи и да приключите с отношенията, които ви тежат. Не търсете компромис, вреди ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *