Горна ОряховицаОбщество

Втори турнир за деца организират Община Горна Оряховица и Клубът по спортен риболов

За втори път Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов – гр. Горна Оряховица канят децата да вземат участие в риболовен турнир „Деца с въдица в ръка“. Надпреварата е част от спортния календар по повод избирането на Горна Оряховица за Европейски град на спорта – 2021 г.
Турнирът ще се проведе на 15 май (събота) на езеро „Честово“ в Горна Оряховица по правилата на БФРС секция „Плувка деца“. Турнирът е еднодневен и е с времетраене 2 часа. Малките риболовци ще бъдат разположени в три сектора с по осем бокса, като максималният брой състезатели е 24.
Изискване:
Състезатели могат да бъдат деца навършили 6 години и не по-големи от 18 години. Всяко дете ще бъде картотекирано като състезател в Клуб по спортен риболов – гр. Горна Оряховица. То трябва да има със себе си пълнолетен придружител, който по време на риболова може да му помага с разпъване на риболовните принадлежности, закачането на стръв, кепване на риба от водата и откачане.
Награди:
Всички секторни победители ще получат купа и медал. Всяко дете ще получи индивидуален подарък – медал и тениска от Община Горна Оряховица .
Записване:
Записване на телефон 0882959666 – Даниел Спасов. Участниците могат да се запишат и в риболовен магазин „При Милев“, който се намира на ул. „Цар Освободител“ № 48 (розовия блок до спирката на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“).
Програма на турнира:
Петък :14.05.2021г.
Тренировка (не е задължителна и се заплаща спрямо действащият ценоразпис на водоема )
Събота :15.05.2021г.
8:30 ч. – пристигане на водоема
9:00 ч. – жребий и настаняване по боксовете
9.30 ч. – 10:30 ч. – подготовка и настаняване
10.30 ч. – старт на състезанието
12.30 ч. – край на състезанието
13:00 ч. – обяд
14:00 ч. – награждаване
Турнирът ще се проведе при стриктно спазване на Заповедта на Министъра на здравеопзване във връзка с наложените противоепидемичните мерки срещу разпространението на ковид-19. Ще бъде спазена минимална физическа дистанция от 1,5м между състезателите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *