ЛУНЕН И АСТРОХОРОСКОП ЗА 09.05.2021. ЧРД на родените на този ден

Луната е в Овен. Фаза – новолуние. Цветове – оранжев и жълт. Минерали – цитрин и кехлибар.

Коламаската, маникюрът, педикюрът и подстригването на косите са позволени. Терапиите за лице, лифтингът, филърите, ботоксът и епилацията са забранени. Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

ОВЕН

Поставете ново начало на вашето работното място, но не сами, а заедно с вашите колеги, за да сте сигурни че ще е успешно. Обмислете какви нови възможности за изява имате. Вечерта си позволете активна почивка и се отдайте на развлечения. Пред вас, въпреки че денят е почивен, се очертава възможност да размислите за преход към нов вид дейност.

ТЕЛЕЦ

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате и в почивния ден успехът да бъде с вас и да не търпите провал и загуби. При делови срещи и разговори се постарайте да не прекъсвате събеседника си заради вашата импулсивност и липса на такт. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за инвестиции, за да не си създадете неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате днес, в почивния ден, при това случайно, за да си спестите разочарованията. Отношенията с колегите ви са хармонични, ако не решите да се заяждате и да спорите с тях. Постарайте се да бъдете толерантни към мнението им. По-добре не започвайте нови задачи. Възможно е да ви споходят финансови измами заради проява на сговорчивост и доверчивост.

РАК

Денят е почивен, но е изпълнен с трудности. Съветвам ви да не допускате старите и непоправени грешки отново да вгорчат живота ви. По-добре ги отстранете и започнете работа отначало. За ваша изненада вашите делови познати са се променили. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Очаквайте приходи.

ЛЪВ

Желанието ви да промените живота си и да пътувате не може да се осъществи бързо, така че не губете времето си днес, в почивния си ден. По-добре се захванете за работа. И без това сте напрегнати и подвластни на емоцията. Възможно е усложняване на партньорските отношения на работното място. Не разчитайте на покровителството на Съдбата.

ДЕВА

Справяте се със служебните си задачи, ако не разчитате на помощ или на късмета си в почивния ден. Отложете деловите срещи и разговори, за да не се провалите. Общуването ви днес е емоционално и затруднено. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви потискат и са причината да ви липсва самочувствие.

ВЕЗНИ

Не харчете част от приходите си без важна причина. Не правете големи покупки за дома или офиса в почивния ден и не давайте обещания за заем на ваши роднини. Ако сте щедри и реагирате веднага, те ще решат, че се отказвате от дадените пари, и няма да ви ги върнат. Деловите ви контакти са затруднени заради нежелание да изслушвате хората, които ви посещават.

СКОРПИОН

Ще ви бъде трудно, защото на всяка цена сте решили да наложите мнението си и да промените живота на близките си в този почивен ден. Съветът ми е на работното място да не спорите инатливо и заядливо с вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавни организации, ако ви е необходима тяхната намеса.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и е добър, за да осъществите планирано делово пътуване. На работното място се справяте отлично, ако решите да се заемете със служебните си задачи. Всички са готови да ви помогнат. По-добре да отложите деловите срещи, свързани с инвестиции или с финансиране на ваши партньори, защото ще претърпите загуби.

КОЗИРОГ

Радвате се на закрилата на Съдбата, на успех и признание в почивния си ден. Вашата добра професионална изява ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви и предложения за нова позиция на работното място. Обсъдете проблемите, които възникват. Неочаквани трудности ще ви изнервят, ако замислените идеи са свързани с рисковани действия и не срещате подкрепа.

ВОДОЛЕЙ

Потърсете начин да не се натоварвате с нови задачи извън рутинните си задължения, които сте набелязали в почивния ден. Мнозина от вас ще открият нови възможности за работа. Не бъдете прибързани и тактично посочете допуснатите грешки на вашите колеги. Вашата уникалност и проницателност непрекъснато ще учудват обкръжението ви.

РИБИ

Ще се сблъскате с проблеми заради хората от вашето обкръжение. Трудно ви в е почивния ден да приемете отношението на ваши колeги, които отказват да признаят, че сте по-добри от тях. Обичайно тяхно състояние, не се впечатлявате. На работното място се справяте както винаги успешно, въпреки трудностите. Проявете такт и бъдете отговорни към задълженията си. Не давайте заеми.

Честит рожден ден на родените на 9 Май!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-доброто време за начинания. Не прибързвайте, запазете спокойствие и разумно обмисляйте всичко, което предприемате. Рискованите начинания влекат след себе си провал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *