АСТРОХОРОСКОП ЗА 13.05.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 13 МАЙ

Луната е в Близнаци.

Фаза – новолуние.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са парната баня, механичното почистване на лицето. Позволени са масажът на тялото, без упоменатите забранени зони, лечението и ваденето на зъби.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не подписвайте

Внимавайте, защото сте отпаднали и лениви, а имате задължения. Трудно ще се справите с неотложни битови и професионални проблеми, които изискват бързо разрешаване. Ако сте зад волана, бъдете предпазливи. Още до обед проведете разговорите, свързани с инвестиции и съвместен бизнес, без да подписвате договорите.


ТЕЛЕЦ

Разходи

Привидната ви стабилност на работното място няма да попречи да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат и ще съсипят деня ви, защото сте готови да реагирате емоционално. По-добре отложете планираните делови разговори, за да не проличи вашето раздразнение. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви.


БЛИЗНАЦИ

Себеанализ

В добро настроение сте, защото осъзнавате, че вашите колеги възприемат всичко казано от вас като нещо значимо, но дали ще го приложат, или ще ви подкрепят, ще покаже времето. Себеанализът е задължителен, а също и оценката на постигнатото от вас. Очаквайте да получите мечтаното предложение за делово пътуване в следващите дни.


РАК

Нови приятели

Намерете сили да завършите работата си до обяд, особено изостаналата. От значение за колегите ви е да докажете, че сте коректни. Ще издигнете авторитета си и ще изпитате очакваното удовлетворение. Възможно е да срещнете нови приятели, които ще обогатят живота ви.


ЛЪВ

В емоция сте

От сутринта сте във властта на емоцията. Всички проблеми, с които ще се сблъскате, са породени от нежеланието ви да премълчавате. Ако се налага да работите, си наложете спокойствие. Находчивост и трезва оценка на събитията ще ви позволи да се справите. Възможно е подобряване на финансовото ви състояние.


ДЕВА

Компромиси

Липсва ви самочувствие, но сте си виновни сами. Причината е в затруднените делови контакти и според вас в липсата на късмет, на който не бива да разчитате. Ще се сблъскате с проблеми в отношенията. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност.


ВЕЗНИ

Ново начало

Поставете ново начало без да избързвате, но с много внимание и предпазливост. На работното място ще се радвате на спокойствие. Отношенията и с колегите, и с близките ви хора, са хармонични. Неочаквано ще ви изненада с информация за финансови постъпления. Развитие на плановете си можете да очаквате в следващите дни.


СКОРПИОН

Бъдете търпеливи

Постарайте се да не мислите само за задълженията си на работното място, ако се чувствате уморени, и отхвърлете изостаналите задачи. Отложете деловите срещи, ако не сте готови да наложите мнението си, а и все още не е във ваша полза да го сторите. Бъдете търпеливи и помогнете на ваш колега. Ще чуете неочаквана неприятна новина, но не се вживявайте.


СТРЕЛЕЦ

Спокойствие

Денят ви обещава отлично самочувствие и спокойствие на работното място. Отношенията с вашите колеги са хармонични. Днес сте разсеяни, но с повече усилия успехът ще бъде с вас. Не допускайте неочакван спор да нажежи обстановката и да обърне събитията във ваша вреда. Не разчитайте на помощ отстрани.


КОЗИРОГ

Без конфликти

Въпреки обзелото ви лошо настроение сте в състояние да се справите със задълженията на работното си място. Деловите срещи и разговори са затруднени. Пазете се от конфликти, които сте готови да разгорите сами. Хармонизирайте отношения си. Съществува възможност за подобряване на материалното състояние.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се

Имате желание да се заемете с творческа дейност, но не бива да е за сметка на служебните ви задължения. Денят е идеален за провеждане на срещи и разговори, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си, ако сте достатъчно отговорни и задълбочени.


РИБИ

Напрежение

Днес се вижда краят на вашите проблеми. Направете промени в дома си. Не се колебайте при вземане на важни решения за бъдещите си проекти. Бъдете внимателни в действията си. Не пропускайте да се заемете със задачите си. Проблемите на работното ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да извършите най-важните промени в живота си, да пътувате и да направите и най-малките крачки към постигане на големите ви житейски цели за следващите девет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.