Девите да не бъдат агресивни и да приемат съвети, Козирозите да не вземат заеми

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

14 МАЙ, ПЕТЪК

Луната е в Близнаци.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са парната баня, механичното почистване на лицето. Позволени са масажът на тялото, без упоменатите забранени зони, лечението и ваденето на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

15 МАЙ, СЪБОТА

Луната преминава от Близнаци в Рак в 03.30 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – виолетов.

Минерали – оникс и малахит.

Забранени са пилингът и приемът на диуретици. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане, терапията за дълбинно подхранване на кожата,  ваденето и лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

16 МАЙ, НЕДЕЛЯ

Луната е в Рак.

Фаза – първа четвърт.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са пилингът, приемът на диуретици, процедурите за отстраняване на мастит след раждане. Позволени са ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

14 май. Искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които ще откриете ново поприще за изява. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство, да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. Колкото и да се стремите към успех и признание, трудно ще го постигнете.

15 май. Бъдете внимателни в почивния си ден и анализирайте действията си, завършете изостаналите задачи. Възможни са финансови загуби заради ваши грешки, породени от прекалено доверяване, което е типично за вас, а след това страдате, но не признавате вината си. Не навлизайте в безсмислени спорове. Очаквайте трудности при срещи и разговори.

16 май. Денят е почивен, а за вас е напрегнат и изпълнен с лични и професионални трудности. Въпреки това се очертават възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не им се доверявайте веднага. Не прекалявайте с активността си. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа.


ТЕЛЕЦ

14 май. В този ден е по-добре да не пътувате. Пазете се от измами. Ако сте на работното място, бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели. Не е изключена конфликтна ситуация, която може да има непредсказуеми последствия.

15 май. Задължителна е предпазливостта на вашето работно място в почивния ден. Възможни са грешки, които трудно ще поправите, и ще обвинявате всеки друг, но не и себе си. Работата ви спори, но начинанията ви са обречени на провал. По-добре не прибързвайте се огледайте внимателно и осъзнайте причината за грешките си.

16 май. Не сте настроени за активна работа в почивния си ден. Въпреки това завършете започнатите задачи и проведете неотложните разговори и срещи. Вечерта си останете у дома. Не разчитайте на късмета си. На работното място се предпазвайте от конфликти, породени от вашата импулсивност. Отложете деловите срещи и разговори. Не планирайте пътувания.


БЛИЗНАЦИ

14 май. Общувайте с интересни хора, които ще обогатят познанията ви в различна професионална сфера. Подновете стари и полезни познанства. Те ще помогнат да си гарантирате очакваните финансови постъпления. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора.

15 май. Денят не само е почивен, но е критичен, не само защото сте във властта на емоцията, а и защото трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте. Обмислете най-добрите възможности, за да подобрите материалното си състояние. Ще получите предложение за пътуване. Обсъдете с вашите колеги разширяване на бизнеса и нови задгранични срещи.

16 май. Осъществете желанието си за постигане на мечтаните цели, или поне да ги планирате, въпреки че денят е почивен. Очаквайте нови предложения. Начинанията са успешни, но ви създават проблеми в личните отношения. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да ги реализирате в ранния следобед. Не се карайте с колегите си, а спокойно им обяснете къде са пропуските им.


РАК

14 май. Погледнете на живота с оптимистично настроение, за да се справите с трудностите, появили се на пътя ви. На работното място сте в стихията си. Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните. Не се заяждайте с никого и не създавайте конфликти, защото вашите колеги може да ви навредят.

15 май. Идеите, които обмисляте не само в почивния ден, а и през изминалата седмица, може скоро да ви донесат очакваните резултати, ако сте разумни и не действате в разрез с изискванията на обществото. В състояние сте да подобрите социалното си положение. Неразрешени проблеми, свързани с деловите ви отношения и с намерението да развиете допълнителен бизнес, ви препъват.

16 май. От сутринта в почивния ден ви е трудно да се справите със задачите си. От вас зависи да избегнете проблемите. Бъдете внимателни. Причината за вашите делови проблеми е в прибързаност и в необмислените ви приказки. Извинете се, ако сте наранили ваш колега. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения, затова оставете тази задача за друг ден.


ЛЪВ

14 май. Въпреки желанието ви да творите, ви се иска и да си почивате. За съжаление, днес това не е възможно. Не се впускайте в начинания. Успехът е с вас, ако завършите започнатото. Не избързвайте. Можете да постигнете целите си на работното място, ако приемете помощ от колегите си и не сте претенциозни в исканията си.

15 май. Организирайте провеждането на делови срещи, въпреки че денят е почивен, и не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате още при първия опознавателен разговор. Денят не е добър за сключване на договори. Вашето спокойствие и търпение са гаранция за успех. Не бъдете прекалено разточителни, ако се налага да организирате служебен или личен обяд.

16 май. Бъдете предпазливи при разговори с ваши познати, ако са свързани с бъдеща съвместна делова дейност в този почивен ден. Вашите неприятели правят всичко възможно да ви разорят, особено сега. Не споделяйте плановете си, за да избегнете финансовите загуби. Разчитайте на интуицията си и преценете дали не сте поели в погрешна посока. Ако е така, бързо я променете.


ДЕВА

14 май. Не отказвайте полезни съвети, не бъдете агресивни и изпълнени с недобронамереност. Мислете продължително преди да предприемете важни действия. Не вземайте важни решения. Пазете се от сплетни и клюки на работното място. Обстановката не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.

15 май. Изпълнени сте с готовност да се впуснете в поредните рисковани начинания, въпреки че денят е почивен. Решите ли да сте прибързани, рискувате вместо успех да предизвикате пълния си крах. Личните ви проблеми са причина да сте разсеяни, затова си наложете внимание на работното място. Пазете се от запознанства.

16 май. Внимавайте при срещи с делови партньори, които не познавате, за да не ви вредят в почивния ден. Не проявявайте активност при вземане на общи решения. Оставете ги да говорят повече и се постарайте да разкриете слабостите им. Очаквайте трудности и недоразумения. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията за обединяване на бизнеса. Вземете важни, дълго отлагани делови решения.


ВЕЗНИ

14 май. Предстои ви противоречив ден, в който ще се сблъскате с поредните сериозни проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Очаквайте странни обрати на финала на ретроградното движение на Меркурий. Избягвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички.

15 май. Във ваша полза е да се захванете здраво за работа въпреки че денят е почивен. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите служебните си задачи. Не се поддавайте на влияние отстрани, което може да ви принуди след дни да инвестирате в губещи проекти, но късно ще го осъзнаете. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощта, оказана ви от вашите колеги.

16 май. Не позволявайте появилите се проблеми да ви отклонят от основната ви задача в почивния ден. Бъдете внимателни и отговорни. Заемете се със задълженията си. Трудностите ще направят невъзможно общуването с вашите колеги, защото сте неотстъпчиви. Събитията около вас ще окажат влияние върху работата ви.


СКОРПИОН

14 май. При неочаквани срещи с нови хора не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените реално. Податливи сте на влияние отстрани и на бързо съгласие с чуждото мнение. Доверчивостта ви днес не е във ваша полза. Подхождайте разумно към възникващите проблеми на работното място и забравете начинанията и в този ден.

15 май. На работното място от сутринта се занимавате с рутинни и не особено приятни задължения, но е добре да ги завършите в почивния си ден. Не проявявайте агресия. Възможни са успехи в късния следобед, ако запазите спокойствие и не се ядосвате. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения.

16 май. Отложете пътуванията и деловите срещи в почивния си ден. Всеки опит да надскочите себе си може да ви навреди заради допуснати грешки. Работете задълбочено, за да ги избегнете. Преди да правите изводи, анализирайте вашите действия. Ще се наложи да вземате важни решения.


СТРЕЛЕЦ

14 май. Запознанства ще ви помогнат да откриете нови възможности за печалба, но не договаряйте нищо. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат трудности, свързани със семейните ви задължения.

15 май. От сутринта в почивния ден не проявявайте висока активност на работното място. Всички рисковани начинания са неуспешни. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Отчитайте всички детайли на работното си място, за да не пропуснете нещо важно.

16 май. Стабилността ви ще се отрази добре на отношенията ви с вашите колеги в този почивен ден. Замислените нови проекти може да обсъдите отново в днешния ден. Определете датата, на която ще поставите тяхното начало. Ще успеете да постигнете целите си за деня. Новите занимания няма да са успешни, ако колегите ви не са съгласни да ви подкрепят.


КОЗИРОГ

14 май. На работното място отхвърлете задачите си до обяд, за да имате време за пътуване, което ще ви създаде много положителни емоции. До обяд не осъществявайте нови познанства. Няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с вашите колеги и не си създавайте проблеми. Ситуацията може да се изостри до крайност.

15 май. Не се включвайте в разговори за финансови инвестиции в този почивен ден. Следобед се пазете от интриги, които целят да ви злепоставят. Не се поддавайте на съвети отстрани, които ще ви объркат плановете и ще ви провалят. Предпазвайте се от вземане на заеми, защото ще срещнете трудности при тяхното възстановяване.

16 май. Отнасяйте се предпазливо към новите си познати, които ще срещнете в почивния ден. Някои от тях ще се домогват упорито до информация за вашия личен и професионален живот и ще се опитат да ви злепоставят, за да заемат вашето място. Не рискувайте на работното място, защото сте застрашени от грешки заради разпиляване.


ВОДОЛЕЙ

14 май. Отношенията с близките ви хора са хармонични. Не вземайте прибързани решения за инвестиции – нито днес, нито до края на седмицата. Ще жънат успехи занимаващите се с творчески професии. Не се занимавайте със строителен бизнес. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми и не са изключени финансови загуби.

15 май. Имате сили да се справите с трудностите по пътя си, въпреки че денят е почивен. Работете спокойно и уверено. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед или привечер, за да не пропилеете деня си. Професионалните ви планове могат неочаквано да се променят изцяло и да ви създадат проблеми.

16 май. Разширете вашите делови познанства, въпреки че денят е почивен. Очаквайте полезни запознанства. Подновяването на стари такива ще ви даде нова възможност за професионална изява, но бъдете предпазливи и преценете дали хората не са се променили. Следобед е възможен неочакван разгорещен спор на работното място, в който не е добре да вземате участие.


РИБИ

14 май. Всичко замислено в личен план ще се реализира, ако се освободите от недоволството, нервността и се предпазите от повтаряне на предишни грешки. Не рискувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Завършете започнатите служебни задачи до края на деня и обмислете новите си планове.

15 май. Пазете се от самозаблуда, която е причината да сте доверчиви и щедри, но без да получите признание и благодарност, въпреки работата ви в почивния ден. Избегнете загуби, породени от вашите собствени действия. Следобед сте потиснати. Не сядайте зад волана, защото са възможни автомобилни произшествия. Работата с хора, които не са ви приятни, ви действа на нервите. Внимавайте с новите делови запознанства.

16 май. Заради грижите, които ви създават ваши роднини, сутринта в почивния ден ще ви се развали настроението. Липсва ви желание за работа, но сте длъжни да проявите отговорност. Справете се със задачите си на работното място. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 14 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да предприемате промени, защото са проблемни. Време е да стабилизирате постигнатото и да създадете хармония в професионалните и личните отношения.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на себеанализ, а също и на обогатяване с нови знания. Самотата е търсено състояние, в което ви е добре.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да печелите повече. Ако търсите нова или допълнителна работа, направете крачката сега. Не се опитвайте да хармонизирате проблемни отношения, защото ще ги досъсипете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *