Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов на отворена среща със съмишленици във Велико Търново

В конферентната зала на хотел „Алегро“ във Велико Търново се проведе отворена среща с Костадин Костадинов, председател на партия „Възраждане“, който запозна над 50 присъстващи с идеите на партията.

На срещата Костадинов акцентира, че „в последните години се засилва пропагандата, че управлението няма алтернатива, страната се стопява, няма варианти за развитие и от нас нищо не зависи“. „А помните ли в началото на т. нар. демократични промени как се обясняваше, че разликата между новото и старото време е, че сега всичко ще зависи от нас и ще можем сами да определяме съдбините си?”, попита риторично Костадинов. „Всъщност алтернатива има в наше лице и смятаме, че има правилни пътища пред България”, категоричен бе политикът, който е и общински съветник във Варна. Той заяви пред жителите на града, че според него се води целенасочен процес срещу България, който се развива по еднакъв начин независимо кои партии са във властта – леви, десни, центристи, монархисти, националисти и пр. Костадинов подкрепи думите си с конкретни примери за краха на образованието, здравеопазването и военната индустрия.

Той коментира и резултатите от изборите с фразата „Колкото и да се горим от парене, не се научихме да духаме“. Според лидера на партията България получава втори шанс чрез поправителен изпит на 11 юли и е убеден, че ако изборите са честни и справедливи, както обещава служебното правителство, ПП „Възраждане“ ще влезе в парламента.

Костадинов предупреди също, че ако не се вземат радикални мерки, след 10 години България няма да съществува на картата на света. Той подкрепи думите си с аргумент за постоянния спад на раждаемостта. Политикът е убеден, че общият интерес е това, което може да обедини българското общество. А този общ интерес е страната ни да стане по-добро място за живеене. По думите му в момента не е защитен нито българският интерес, нито европейският.

Присъстващите зададоха много въпроси, от отговорите на които стана ясно, че трябва да се отмени плоския данък, да се направи преразпределение на бюджета, премахване на ДДС върху лекарствата, книгите и храните. „Така ще повдигнем покупателната способност на хората, без да си мръднем пръста”, изтъкна партийният лидер и посочи подобни примери от други европейски държави – Англия, Дания.

Дияна ГАНЕВА

2 thoughts on “Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов на отворена среща със съмишленици във Велико Търново

  • 13.05.2021 в 15:42
    Permalink

    Че има ли такива? Аааа, гледах на фабриката за отоплителни съоръжения на един богат бизнесмен афиш ка Копейкин….. Да се смееш ли да плачеш ли! Капиталисти – любители на левичарски партии!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *