Александър Томаш след победата над „Ботев“: „Тези играчи могат и днес го показаха“

„Тези момчета имаха голям шанс да не са в тази четворка и не беше лесно да се съберем. Имаше огромно напрежение, но тези играчи могат и днес го показаха. С много работа трябва да се случват нещата.. Мога да кажа, че тези момчета заслужават повече.

Класата решава мачове, а тя струва пари. Работата е важна. Ловре вкара гол, за който го поздравявам. Казах му, че по-правилното беше да подаде на Дани. Не е нормално във всеки мач да сме с червен картон. Глоби, приказки и накрая сме без централни защитници. Може би има наслагване и казване, че Етър не трябва да е тук. Живея в България и познавам футболната общественост и начините, по които нещата се случват. Не мога да го доказа обаче, въпреки че съм убеден.

Не ми е приятно, че не се знае дали ще има изпадащи, или не. Законът за гравитацията не съществува в родния футбол. Остава ни да изиграем последните два мача с чест, защото обичам футбола и съм горд, че съм в него. Аплодисментите, освиркванията и обидите са част от нещата. Радвам се за тези играчи, които днес играха на 20% от възможностите си. Има доста фактори зад това“, коментира след победата над „Ботев“ /Враца/ старши треньорът на „Етър ВТ“ Александър Томаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.