Преслав Боруков: „Показахме, че сме един колектив, един отбор…“

„Щастлив съм от тази победа! Дойде в много важен момент. Имахме няколко ситуации, в които можехме и по-рано да реализираме. Но успяхме да вкараме гол в края на първото полувреме. Мачът беше много изнервен и последните минути бяха оспорвани. Но успяхме да задържим инициативата, да ръководим мача, да изиграем добре ситуациите, както и да отбележим още един гол, с който да затворим мача. Вече гледаме напред към следващия мач с „Монтана”, ще се опитаме да се възстановим максимално бързо.

Радвам се, че вкарах гол в този важен момент. Винаги се опитвам да се позиционирам така, че да играя с топката в наказателното поле. Имаме наказани играчи за следващия мач, но се завръща Крачунов.

Искам да поздравя всички момчета, защото показахме след загубите, че сме един колектив, един отбор. Успяхме да се вдигнем, да зарадваме нашите прекрасни фенове, които за пореден път показаха подкрепата си към нас. Нека си изиграем следващите два мача, пък каквото каже съдбата – да се случва. Подемът става с вяра, с нахъсани млади футболисти и опитните играчи, които помагат, и разбира се, треньорския щаб и цялото ръководство на „Етър”, понеже всички работим заедно и усърдно, за да постигаме резултати. Ако някъде се скъса нишката, няма да има и резултати. Остава да спечелим мачовете си с „Монтана” и „Славия”, но се надявам и опонентите да сбъркат някъде и да имаме късмет. Вярата ни е до последно!“, каза след победата над „Ботев“ /Враца/ с 2:0 нападателят на „Етър ВТ“- Преслав Боруков, който получи шампаанското за Играч на мача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.