АСТРОХОРОСКОП ЗА 18.05.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 18 МАЙ

Луната е в Лъв.

Фаза – първа четвърт.

Цвят -червеният. Минерал – яспис и рубин.

Ефективни са всички процедури, почистващи кожата и тялото. Забранени са сауната и солариумът, особено за родените в Лъв, заради опасност от сърдечни проблеми.

Забранени са операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не споделяйте

Без притеснение завършете започната работа. Начинанията, които ще последват следобед, може да не са успешни, а успехът е на късмет. Не споделяйте плановете си, за да не ви измамят използвачи. Стабилизирайте постигнатото. Не се включвайте в разговорите на колеги, които искат да заведат дело срещу конкурент.


ТЕЛЕЦ

Запознанства

Не изказвайте мнение, свързано с новите ви делови познати. Не взимайте прибързани решения и се откажете от намерението да търсите компромис. Нови запознанства ще станат основа за бъдещите ви успехи. Отложете планираното пътуване заради невъзможност да изоставите задачите на работното място.


БЛИЗНАЦИ

Ядове

Предпазвайте се от неподходящи срещи и избегнете общуването с непознати хора, особено ако са свързани с професионалните ви планове. Подгответе се да се ядосвате заради клевети по ваш адрес, които нямат покритие, но са породени от завист заради професионалните ви успехи. Създайте си положителни емоции.


РАК

Приемете помощ

Предстои ви труден ден. Не се захващайте с нови задачи, които не са от значение за вашите професионални успехи. Недоволството на колегите ви ще ви ядоса, въпреки че се справяте с всичките си задължения. С променливо настроение сте. Не отказвайте предложената помощ, ако работата ви натоварва.


ЛЪВ

Признание

Отложете деловите срещи и се заемете с текущите си задължения. Плановете ви ще се осъществят по-добре от вашите очаквания и без вашата пряка намеса. Ще ви зарадва професионален успех и признание. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на всички, затова не са изключени провокации и конфликти от тези, които завиждат.


ДЕВА

Справяте се

Разчитайте на успех, ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. И без това сте крайно чувствителни. Следобед разрешете проблем, който блокира работата ви. Справяте се отлично със задачите си. В деловите ви отношения цари хармония. Подгответе се за неочаквани трудности по пътя си.


ВЕЗНИ

Материален успех

Бъдете предпазливи и се постарайте да стабилизирате постигнатото на вашето работно място. Разговаряйте с новите си делови познати, но не споделяйте плановете си, дори и ако ви харесат още при запознанството. Ще увеличите материалното си състояние и ще съумеете да разширите своя бизнес.


СКОРПИОН

Отложете пътуване

Проведете отложен разговор с деловите си партньори, като ги поканите на обяд. Не забравяйте без колебание да поставите условията си, за да не навредите на работата си. Внимавайте при работа с финансови документи. Не рискувайте. Възможно е делово пътуване. По-добре го отложете.


СТРЕЛЕЦ

Делови срещи

Премълчавайте, за да не си създадете неприятности. Не са изключени финансови постъпления. Не се страхувайте от трудности на работното място. Работата ви спори. Всичко ви се удава с лекота. Имате възможност да задоволите желанието си за нови делови срещи, които от известно време не успявате да уредите.


КОЗИРОГ

Емоции

На работното място запазете спокойствие и се заемете с рутинните си задължения. Отложете деловите срещи, защото общуването ви днес е подвластно на емоциите. Не размисляйте дълго и преценете изгодните делови предложения. Бъдете концентрирани в задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги през следващата седмица.


ВОДОЛЕЙ

Разходи

Ако сте търговци, запомнете, че подемът в материално отношение ще е последван веднага и от неотложни разходи. Преценете дали трябва да инвестирате, за да си спестите бъдещи загуби през следващите месеци. Ако се наложи да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие.


РИБИ

Изслушвайте

Не изоставяйте задачите си на работното място. Готови сте да водите безкрайни разговори и да обогатите знанията си. Не вземайте импулсивни решения. Промените са благоприятни, ако не са свързани с инвестиции. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чувате казаното от колегите ви.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-доброто време за начинания. Не прибързвайте, запазете спокойствие и разумно обмисляйте всичко, което предприемате. Рискованите начинания влекат след себе си провал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.