Доц. Милен Михов: „ВМРО е готова за диалог с всички, които ни припознават“

„ВМРО е готова за диалог с всяка партия или обществена организация, която ни припознава и е готова да подкрепи усилията ни за градивна промяна в България с цел благоденствието на българския народ и отстояване изконните му духовни устои. Търсим обединение за преодоляване на политическата криза, в която страната изпадна, и искаме нова Конституция, президентска република, намаляване на броя на депутатите, намаляване на правомощията на банките и ЧСИ, както и категоричност за еднонационална държава, свободна от джендър пропаганда.“ Това заяви заместник-председателят на „ВМРО – Българско национално движение“ доц. д-р Милен Михов.

Сред останалите водещи искания са преодоляване на демографската криза и демографския дисбаланс чрез насърчаване на младите семейства и бизнеса; безплатни детски градини, безплатни учебници до 12-и клас; съхраняване на традиционните семейни ценности; безотказност по отношение на позицията за Македония; категоричност спрямо недемократичния и застрашаващ националните ни интереси политически курс на Ердоган и др.

Доверието, което гласуваха избирателите на ВМРО, показа, че сме най-голямата патриотична формация. Няма от какво да се срамуваме. Можем да се явим самостоятелно, както на последните избори. За повече гласове вариантът е неприемливи коалиции. Най-близък до нас е третият вариант – да търсим обединение на патриотичния вот и формации, които споделят нашите идеи и патриотични ценности. Но и това може да се случи на база някои принципи.

Това означава, че преди да прояви симпатия към една или друга велика сила, българският патриот трябва да се води от обичта си първо към България. Разделението, омразата и противопоставянето трябва да бъдат оставени встрани и всички политичекси формации да намерят сили да работят заедно за България, категоричен е Милен Михов.

One thought on “Доц. Милен Михов: „ВМРО е готова за диалог с всички, които ни припознават“

  • 17.05.2021 в 18:20
    Permalink

    Обърнете се към чорбарите – те припознават всичко.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *