Работничка във фирма за вафли остана без пръст при трудова злополука

42-ГОДИШНА ЖЕНА СИ ОТРЯЗА ПРЪСТ НА РЪКАТА ПРИ ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА, НАУЧИ „БОРБА“. Инцидентът се случил в понеделник на обяд в предприятие за производство на вафли във Велико Търново. Нейни колеги подали сигнал за случилото се малко преди 14:00 часа, а на мястото пристигал екип на Спешна помощ.

Пострадалата е транспортирана до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, където дежурният екип предприел необходимото, за да спре кръвотечението и да обработи раната.

За случая е уведомена и полицията.

Това е поредният инцидент в условия на изпълнение на трудови ангажименти, който е регистриран в областта. Преди месец 29-годишен горнооряховчанин почина от токов удар, докато извършваше ремонт на жп участък в района на Стражица.

Г. ИЛИЯНОВА

3 thoughts on “Работничка във фирма за вафли остана без пръст при трудова злополука

 • 17.05.2021 в 15:54
  Permalink

  Пръсти могат да се зашиват. Дано не се окаже, че просто никой не е сметнал за „необходимо“ да се правят сложни операции на принципа „ами защо не казахте, че искате“.

  Отговор
  • 18.05.2021 в 7:36
   Permalink

   Могат да се зашиват да, но в Плевен и Стара Загора.

   Отговор
   • 18.05.2021 в 11:18
    Permalink

    Това е вярно, но също така ако се държи в лед има поне 6 часа време за придвижване до Плевен, Стара Загора, София… няма да изброявам по-далечни градове извън страната, защото в момента е по-сложно преминаването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *