Александър Томаш: „Аз съм от този град и вярвам, че „Етър” заслужава да е в елита“

„Губихме единоборствата, губихме първа и втора топка. На нас ни трябва малко да се разклатим. Голът в края на полувремето ни повлия зле. Второто полувреме нямаше футбол. Поздравявам съперника, бяха по-искащи и по-вярващи. Ако не печелиш единоборствата, трудно би създал ситуации.

Сега някои хора да се успокоят, „Етър” е там, където го искаха. Съжалявам много за момчетата, но в крайна сметка силите са ни дотук.

Аз съм разочарован, че аз и екипът, както и футболистите, дадохме максимума, но последния месец не намерихме волеви и морални сили да изиграем тези мачове. Животът продължава и човек трябва винаги да е позитивно настроен.

И другите отбори не знаят дали ще има изпадащи, така че не трябва да ни е оправдание. Това е обстановката и ние нямаме право на глас. На зеления терен ще се покаже дали заслужаваме да останем в efbet Лига, ако се стигне до бараж със „Септември”, но в този мач всичко ще е възможно. Това е като финал. Отборът, който психически е настроен по-правилно и вярва повече, може да спечели.

Мога да кажа лично мое мнение, че съжалявам много. Дадох максимума от себе си, със сърце и душа работихме аз и екипът ми. Неприятно е. Аз съм от този град и вярвам, че „Етър” заслужава да е в елита. Дадох абсолютно всичко и вярвам в себе си.

За моето бъдеще? Има още един мач до края. Аз съм отдаден и ще работя, докато имам договор – до края на сезона. Оттам нататък въпросът не е към мен. Трябва да мотивирам футболистите за последния мач, ще дам всичко“, коментира след загубата от ПФК „Монтана“ с 1:2 старши треньорът на „Етър ВТ“- Александър Томаш.

 

 

 

One thought on “Александър Томаш: „Аз съм от този град и вярвам, че „Етър” заслужава да е в елита“

  • 19.05.2021 в 10:54
    Permalink

    Моите иважения но кои хора и къде иска ЕТЪР. Имаше ли натиск.Ренията на терена кои ги взема.Като кажеш кажи до Я.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *