Композиторът Андрю Лойд Уебър сравни с пияни шофьори хората, които отказват да се ваксинират

Известният британски композитор Андрю Лойд Уебър сравни с пияни шофьори хората, които отказват да се ваксинират срещу коронавируса, пише в. „Индипендънт“.
Седемдесет и три годишният Уебър, познат с работата си над хитови продукции като „Фантомът на операта“ и „Исус Христос суперзвезда“, също така нарече въпросните индивиди „егоисти“.
По думите на Андрю Лойд Уебър тези хора оказват негативно въздействие върху „работата и живота“ на останалите и излагат на риск правителствената „пътна карта“ за излизане на Великобритания от локдауна.
„Погледнете го по този начин. Можете просто да си кажете: „Бих искал да изляза да пийна тази вечер, след това да се кача на автомобила и да подкарам към дома, и случайно да убия някого“, заяви Уебър, визирайки безотговорността на индивидите, отказващи да се ваксинират.
„Мисля, че неотдавна кралицата се изрази много добре, когато каза, че в тази ситуация трябва да мислим не само за себе си, но и за другите“, допълни композиторът.
Андрю Лойд Уебър освен това не спести похвали за ваксините, наричайки ги „много ефективни“ и като цяло „невероятно безопасни“.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.