Първи златен медал за новорегистрирания клуб по ориентиране в Елена

Цветелина Стоянова стана държавен шампион на дълга дистанция

Цветелина Стоянова завоюва първия златен медал за новорегистрирания клуб по ориентиране СКО „Чумерна 83 Елена“ с председател Тихомир Кузманов на Държавното първенство по ориентиране за групи 12 – 18 години и ветерани. Девойката стана държавен шампион на дълга дистанция във възрастова група Ж12. Достойно се представиха и останалите деца от отбора, като постигнаха своите най-добри резултати до момента. Във възрастова група Ж12 се състезаваха Фейза Шабанова, Яна Василева и Виктория Стойчева, във възрастова група М14 – Манол Иванов и Момчил Кършев, при М16 – Светослав Николов.

„Благодарение на тяхното чудесно представяне цялата ориентироваческа гилдия си припомни забравения славен еленски отбор. За положения труд и всеотдайността в тренировките резултатите не закъсняха. Доста години не се говореше за този вид спорт в града и беше почти забравен до миналата година, когато се събрахме някои от по-опитните ориентировачи и заедно регистрирахме сегашния клуб по спортно ориентиране. Дано това да е едно прекрасно ново начало за всички млади надежди в този спорт и за всички останали, които желаят да продължат да тренират“, сподели треньорът на клуба Йордан Кузманов.

One thought on “Първи златен медал за новорегистрирания клуб по ориентиране в Елена

  • 24.09.2021 в 11:28
    Permalink

    С тия измислени медали здраво манипулират децата. Сигурно ще се намери кой да ме критикува за твърдението, но е вярно. Знам хора, които доста години живеят в измислен свят на състезания и „златни“ медали.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.