Месечен хороскоп за май

Телците да анализират изминалите месеци и да бъдат реалисти, Козирозите да не залитат в крайности

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

29 АПРИЛ, ЧЕТВЪРТЪК

Луната е в Стрелец.

Фаза – пълнолуние.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са татуирането, полагането но постоянен грим, ваденето и лечението на зъби. Денят не е добър за зачеване. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, маникюрът и педикюрът.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

30 АПРИЛ, ПЕТЪК

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.16 ч. Фаза – последна четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, масажът на краката, педикюрът, началото на диета. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

1 МАЙ, СЪБОТА

Луната e в Козирог.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

В този ден е забранен масажът на краката и стъпалата заради опасност от увреждане на вените и мускулите. Ако още не сте започнали диета, но имате желание и е необходимо, поставете началото днес.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

2 МАЙ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Козирог във Водолей в 21.30 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранено е да си направите или да отстраните вече положена татуировка заради опасност от инфекция на кръвта и трудно лечими алергии. Може да лекувате зъби, но не бива да ги вадите или да ви поставят импланти заради опасност от обилно кървене и трудно възстановяване на венците.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

3 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

Луната e във Водолей.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – сребристосин.

Минерал – александрит.

Препоръчвам процедури за изчистване на организма. Заменете животинските мазнини с растителни. Забранен е силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

4 МАЙ, ВТОРНИК

Луната е във Водолей.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – червеният.

Минерали – яспис и рубин.

Позволено е да лекувате зъби, но не бива да ги вадите или да ви поставят импланти заради опасност от обилно кървене и трудно възстановяване на венците. Ако искате започнете тридневна диета, или продължете вече започнатата. Забранен е силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

5 МАЙ, СРЯДА

Луната преминава от Водолей в Риби в 04.08 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – зелен. Минерал – яспис.

Забранени са дермосоникът, татуирането, епилацията, масажът на тяло със загряващи препарати. Позволено е лечението на зъби, втори ден от диетата.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

6 МАЙ, ЧЕТВЪРТЪК

Луната е в Риби.

Фаза – последна четвърт.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали -планински кристал и рубин.

Забранени са масажът на тяло със загряващи препарати, терапиите за лице заради опасност от алергии. Позволен е масажът на лице без избелващи средства. Трети, последен ден на диетата.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

7 МАЙ, ПЕТЪК

Луната преминава от Риби в Овен в 13.51 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Денят е подходящ за зачеване. Забранени са епилацията и подмладяващите процедури за лице, масажът на тялото със загряващи препарати и фотоподмладяването.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

8 МАЙ, СЪБОТА

Луната е в Овен.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – виолетов.

Минерали – оникс и малахит.

Коламаската, маникюрът, педикюрът и подстригването на косите са позволени. Забранени са подмладяващите процедури за лице и фотоподмладяването.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

9 МАЙ, НЕДЕЛЯ

Луната е в Овен.

Фаза – новолуние.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Коламаската, маникюрът, педикюрът и подстригването на косите са позволени. Терапиите за лице, лифтингът, филърите, ботоксът и епилацията са забранени.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

През май сте стабилни и успявате да възстановите хармонията в отношенията си, за да не вредят на вашата работа. По-добре е през този месец да не правите големи покупки за дома и офиса, а също и да не инвестирате, ако не сте планирали начинанията предишния месец. Не се съобразявате с чувствата на околните, нито им давате шанс да поемат инициативата, а така губите тяхното доверие и подкрепата им. Преценката ви за хората, които допускате до себе си, е от значение за успеха ви през месеца. Уважавайте знанията и уменията на колегите си, за да разчитате на помощта им. Постарайте се да внимавате със създаването на нови приятелства, защото месецът ви носи предимно разочарования, особено ако сте се влюбили, а страданието ви пречи и на професионалните планове, и на кариерното ви израстване. Бъдете отговорни към вашите възрастни роднини, които може да се нуждаят от помощ или лечение.


ТЕЛЕЦ

През май сте изкушени от начинания, но няма как да осъществите намерението си. Месецът изисква да анализирате изминалото време от началото на годината, да се обогатите с нови знания, за да запълните празнотите, да коригирате грешките си. Не е възможно да работите и да жънете успехи, ако не сте в хармония със себе си и със света. Ето защо е добре да не прекалявате с опитите да застанете срещу съдбата си, особено ако имате намерение да поднесете новите си проекти и идеи на вашите колеги, близки или партньори. Трудна задача е, но се налага да превъзмогнете лутането си в своите неясни виждания и теории, колкото и да са впечатляващи, защото в един момент ще съжалявате за загубените дни, месеци и години. Стабилността в личните отношения ви носи полза и ви дарява спокойствието, което ви е необходимо. Задачата ви през месеца е да гледате реално на света и събитията, колкото и да сте сигурни, че го умеете.


БЛИЗНАЦИ

През май сте готови да помагате на хората, но не прекалявайте, особено ако помощта ви няма да бъде оценена, дори и поискана, защото рискувате да провалите собствените си проекти и начинания и да не се справите със задълженията си. При някои от вас желанието ви да сте полезни някому може да доведе до служебни наказания, удръжка от заплатата и дори уволнение. Не бива да сте съпричастни към непознати хора, защото може да са видели във ваше лице наивници, готови да помагат. След това, в страданието и депресията заради измамата, в която са ви въвлекли за пореден път, изостава вашата работа. Анализът и самоанализът, осъзнаването и коригирането на грешките през месеца ви носят полза. Не бързайте да съдите околните за техните грешки, ако и вие сте допускали такива. Ще се почувствате наранени, ако някой си позволи да не ви оцени така, както заслужавате, а амбицията ви да сте на върха е впечатляваща. Месецът ви дава шанс да срещнете духовно близка половинка.


РАК

През май имате възможност да постигнете материална стабилност, да правите инвестиции и да подписвате договори, да уговаряте сътрудничество. Не бива да харчите пари за ненужни покупки. Не ги влагайте в проект на познати или приятели, за който нямате доказана гаранция, че печалбата ще е удвоена, както ви обещават. Помощта ви, ако държите да им подадете ръка, най-добре да е неголяма финансова инжекция. Не се обвързвайте с работата по такива проекти. През първата половина на месеца отново ви е трудно да се примирите с факта, че не сте всезнаещи, и да се смирите, като се научите да уважавате чуждото мнение, за да не си спечелите неприятели. От 30 май Меркурий започва ретроградното си движение. Месецът позволява брак по сметка.


ЛЪВ

Емоцията властва над вашите отношения, поведение и ви пречи да постигате целите си, защото разумът ви не сработва, а егото и инатът ви ръководят обичайно необмислените ви действия. Рискувате да си спечелите неприятели през първите три дни на месеца и да ги превърнете в непримирими врагове. Не поставяйте ново начало, дори и ако сте го обмислили. Когато ви дават съвети, вместо да ги чуете, сте ненужно раздразнителни. Не се съобразявате с чуждото мнение и си печелите омраза. Странностите на характера ви и емоциите не ви пречат единствено когато се веселите сред компанията на добри приятели. Помнете, че не всички са добронамерени, дори и ако привидно ви обещават подкрепата си и декларират приятелството си. Внимавайте да не си създадете необратими проблеми в личните отношения.


ДЕВА

През май успешни начинания както в делови, така и в личен план не са изключени, ако овладеете вашата прибързаност, която ви вреди и ви пречи да постигнете набелязаните цели. Тези от вас, които са си наумили да воюват за увеличаване на приходите си, ще бъдат лишени от тях заради аспектите на Сатурн, ако са изоставили духовното и интелектуалното си развитие. В личния живот мечтаете за стабилен брак, но сами рушите отношенията с вашите близки. Несемейните няма как да съхранят новите си познанства, въпреки че не искат да са сами в живота си, ако нараняват с постоянната си критика. След години, осъзнавайки от какво сте се лишили, дори и от възможността да създадете деца, горчиво ще съжалявате за изпросената с вашите действия самота, затова не допускайте поведение на господари на живота на половинката си, което трудно може да бъде забравено.


ВЕЗНИ

През май сте орисани да успявате, ако си наложите умереност и потиснете импулса си да прескачате препятствия, които е по-вероятно да се окажат непреодолими, а от падането трудно ще се възстановите. Бъдете компромисни и не допускайте ненужни спорове и разправии на работното място и в дома си, за да си спестите както служебни неприятности, за някои дори уволнение, така и отдалечаване на брачната ви половинка, за някои от вас водещо до раздяла. През този месец давате яснота, че държите на приятелствата, които сте създали в предходните години, но е време да се замислите дали сред тях няма и предатели, за да ги отдалечите без колебание и съжаление. Интересни са аспектите на планетите за вас през този месец. Позволяват кариерен връх, но в същото време създават проблеми в семейството на вашите родители, където не бива да се противопоставяте, ако не приемате тяхното мнение, още повече че със сигурност е за ваше добро с цел да ви предпазят от грешки.


СКОРПИОН

През май ви очакват запознанства, особено ако имате нужда от свежи приятелства заради приключване на стари отношения. Месецът позволява да се освободите от хората, с които сте изчерпали отношенията си, но е добре да не се хвърляте със завързани очи към новите делови и лични познанства. Не споделяйте плановете си. С колегите не бива да влизате в спор, само защото отказват да приемат предложенията ви. Може да са прави, а вие да грешите или да действате прибързано. Оставете ги да помислят и да ви кажат дали ще ви подкрепят. Не си струва да действате на своя глава и да се проваляте заради липса на подкрепа. Имате сили да се справите отлично с всичко планирано за месеца. Не пропускайте и да си почивате. Заведете децата си на почивка. Не пренебрегвайте семейството си. Необвързаните имат шанса да срещнат подходящ партньор.


СТРЕЛЕЦ

Месецът ви е труден, но не е причина за постоянната ви критика, мърморене, изисквания, докато накрая не направите така, че вашите колеги и близки да ви изолират, след като и на тях пречите да общуват помежду си. Няма как да създадете с магическа пръчка нови делови партньорства, а и трудно ще отсеете заслужаващите вниманието ви хора. Нищо чудно да имате много пречки по пътя си и защото си вменявате несъществуващи комплекси заради странното ви желание непрекъснато да се сравнявате с някого – нещо нетипично за вас, но някой ви убеждава, че не сте това, за което се мислите. Този ваш „приятел“ вреди на отношенията ви с вашите родители. Замислете се дали си струва да отдалечавате от себе си хората, на които разчитате, доверявате се, защото след това, дори и да се надявате, няма да ги върнете обратно при себе си.


КОЗИРОГ

Май ви изненадва с познанства, с намерение да обогатите средата си, но през тази година сте склонни да залитате в крайности – от обожание до омраза, и да си печелите неприятели, прикрити под маската на приятели. Бъдете дейни и предпазливи. Не е изключено да получите предложение за съвместен бизнес с ваш колега. Приемете, само ако не вреди на вашата работа и сте финансово стабилни. По-добре е да го откажете, ако прецените, че е редно да съхраните парите си, но да вървите по пътя към поставените от вас цели и да осъществите вашите проекти. Грози ви разочарование от хора, които се въртят около вас и твърдят, че са ви приятели, но всъщност не са добронамерени, а вие трудно ги разпознавате, което е кармичната разплата и наказание заради ваши минали действия. Ако сте предпазливи, ще си спестите проблеми в дългосрочен план. Несемейните са орисани да срещнат половинката си.


ВОДОЛЕЙ

През май досадни трудности и рутинна работа ви изнервят, но бързо влизате в ритъм. Бъдете бдителни и не отхвърляйте работата и на вашите колеги, само защото те си имат лични задължения и не им се работи. Спомнете си, че ако имате потребност от помощ, те обичайно отказват да ви подадат ръка, така че с нищо не сте им задължени и вие, след като задачите ви не са колективни. Само ако сте добри стратези и тактици, ще избегнете ударите отстрани и неприятностите, които ви създават завистници. Внимавайте, защото изневярата и краткотрайното удоволствие може да ви донесат и доста неприятности през този месец, ако сте семейни, или ако не сте семейни, но сте влюбени до степен на забрава в обвързан или семеен партньор. При вас това е често срещан проблем, но трудно успявате да си наложите ограничение при бликнали чувства въпреки вашия консерватизъм.


РИБИ

През май целта ви е да промените живота си, да пътувате, да предприемате промени на работното място и в семейството. Знаете, че сте склонни да спорите, дори и когато сте виновни, ето защо ви съветвам да бъдете отговорни, ако сте зад волана. Много смели сте, но не проявявайте безразсъдство не на място – вредата ще е единствено за вас. Всички, които имат уредена работа зад граница, може да предприемат пътуване, а тези, които мечтаят за бизнес с други държави, могат да направят крачката към делово съдружие. Ако се налага да финансирате пътуванията си в чужбина сами, не бъдете прекалено разточителни, за да имате достатъчно за почивка, развлечения, а и за текущите разходи. Не си създавайте проблеми с вашите колеги, ако сте решили да въвеждате нови правила на работното място, а се съобразете и с тяхното мнение. Откажете среща с роднини, ако ви досаждат с претенциите си и искат да им дадете поредния заем.

Хороскоп на България за месец май

През май с нови познанства, полезни инвестиции и смяна на работното място премислените ни действия превръщат всички нас в малко по-разумно осъзнати членове на голямото Вселенско семейство. Забравете порива към начинания, въпреки че периодът ви се струва непосилно дълъг, за да си спестите провалите и разочарованията. Ако имате възможност, проявете далновидност и си дайте почивка, вземете си отпуск. Всеки, който стои здраво на земята и не лети из облаците на недостижимите си фантазии, ще избегне грешките и провалите. Този е начинът да сме непоклатими в делови и личен план. Месецът ни налага да осъзнаем дали правилно сме подредили задачите си по важност, за да не се окажем безсилни и в невъзможност да осъществим плановете си. Ще си създадем необратим проблем, ако духовните ни стремежи се окажат в противоречие с материалните ни желания и загърбим интелектуалното си развитие, решени да печелим на всяка цена, дори и с неподходяща работа, но без да сме принудени. В политическия живот на България огънят не е стихнал, противоборството не е притъпено, осъзнаването на реалностите от мечтателите за незаслужена власт е съзнателно потискано и нежелано. Вместо да работи за народа и неговото добруване, правителството на България ще се занимава с изблиците на агресия сред опозиционните и отдавна отишлите в историята партии. Без значение дали са в парламента, или отново са сред провалилите се мечтатели за власт, те упорито ще рушат авторитета на държавата. Миналогодишната омраза и разделение, които президентът на България успя да наслои сред хората в годината на Уран, без да се замисли, че и той е подвластен на оборотите на кармата, отново е повод за безпричинни безредици и агресия, защото омразата потиска здравия разум на хората. Сериозно е предупреждението на планетите и техните аспекти за опасност, грозяща международния авторитет на България, особено на 30 май, когато Меркурий започва ретроградното си движение. Да, той ще бъде възстановен отново, но с цената на загубено време и ненужни междудържавни разговори. Да пазят къщите и имотите си живеещите близо до речните корита и язовирите. Обилните валежи ще са неочаквани и стихийни. Помнете, че така ще е още четири години.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на съдбата си, да не сте импулсивни и да не изпреварвате събитията, защото колкото повече се опитвате да го правите, толкова по-назад ще се връщате и животът ви ще се окаже в задънена улица. Бъдете търпеливи и компромисни.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември позволява да промените средата си и да срещнете хората, с които да си бъдете взаимно полезни.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на обстоятелствата и да се оставите на течението. Всеки опит да вървите по-бързо напред е обречен на неуспех. С търпение и компромис ще постигнете целите си.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 2 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с нови запознанства. Внимавайте кого допускате в живота си, за да не бъдете използвани и забравени.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 3 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна за всички вас, които не сте навършили 30 години, заради уроците, които имате да учите. За останалите тя е наситена с рутинни задачи и по-малко трудна. Начинанията са забранени.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да извършите най-важните промени в живота си, да пътувате и да направите и най-малките крачки към постигане на големите ви житейски цели за следващите девет години.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да предприемате промени, защото са проблемни. Време да стабилизирате постигнатото и да създадете хармония в професионалните и личните отношения.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на себеанализ, а също и на обогатяване с нови знания. Самотата е търсено състояние, в което ви е добре.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да печелите повече. Ако търсите нова или допълнителна работа, направете крачката сега. Не се опитвайте да хармонизирате проблемни отношения, защото ще ги досъсипете.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Начинанията са забранени. От вас се иска да завършите изостаналите си задачи и да приключите с отношенията, които ви тежат. Не търсете компромис, вреди ви.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-доброто време за начинания. Не прибързвайте, запазете спокойствие и разумно обмисляйте всичко, което предприемате. Рискованите начинания влекат след себе си провал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *