Наставникът на „железничарите“: Локомотив трябва да построи къщата преди да слага покрива

“Мачът започна много нелепо, плановете ни бяха съвсем различни. Докато имахме сили, се противопоставяхме, имахме ситуации, но не достигнахме до изравнителен гол. В края на мача се получи голяма дупка в защитата, защото вкарахме единия ни защитник да играе като нападател, но нямаше какво да браним повече.
Сезонът какво да го коментирам, след като изпадаме. Компрмисът е първата крачка към провала, а ние направихме много такива. Не мога да обвинявам никого. Нямахме сили накрая. Може би това, че отборът изпадна, е в следствие на цялата картина на управление на футбола в Горна Оряховица. Не искам да обвинявам никого, благодаря на всички, смятам, че страхотни поуки си извадих от престоя ми тук. Локомотив (ГО) трябва да построи къщата преди да слага покрива. Това е и първият компромис, който направихме. Тръгнахме отзад напред.
Смятам, че това бе максимумът. Някои футболисти могат повече, но по една или друга причина не се раздадоха. Като физически усилия можеха повече. Трябва да се седне на една маса, да се обсъди кое ще е ръководството и да тръгне този клуб нагоре. Трябва да се сложи ред в клуба. Щяхме да удължим агонията. Дори и да бяхме се спасили, щеше да е изкуствено и насила, така се дава възможност да се тръгне на чисто.
За пръв път изпадам в такова положение. Мислех, че ще успея, но за пръв път и аз не успях. Не успях този път”, заяви пред телевизията след загубата от Септември с 3:0 Георги Иванов- старши треньор на Локомотив (ГО).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.