Над 300 абитуриенти по червен килим изпрати община Горна Оряховица тази година

По червен килим преминаха и младите момичета и момчета, които са избрали да завършат средното си образование в Горна Оряховица. На 24 и 25 май изживяха своите звездни мигове зрелостниците, като получиха и  специалното послание от името на кмета и Общината.

Инж. Добромир Добрев лично поздрави всеки един от дефилиращите младежи пред арката, разделяща света на децата от света на големите.“Уроците не свършват. От тук насетне започва истинският път. Ще имате изпитания, ще правите грешки, но това, което сте научили от учителите си, ще ви помага в решенията. Бъдете смели, не забравяйте родния град, бъдете горди“ пожела на абитуриентите кметът на Г.Оряховица инж. Добромир Добрев.

Кметът лично поздрави всеки един от дефилиращите младежи пред арката, разделяща света на децата от света на големите.

Първи поведоха зрелостниците на СУ „Вичо Грънчаров”. След тях преминаха абитуриентите на ПГЛПИ „Атанас Буров”, които са най-големият блок тази година – четири паралелки и общо 85 младежи. 77 дванадесетокласници от Випуск 2021 на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”, водени от директорката си Милена Димитрова, преминаха по червения килим, а финал на първата вечер сложиха абитуриентите на ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров”.

На 25 май втората абитуриентска вечер на Горна Оряховица, бе отредена на младежите от СУ „Георги Измирлиев” и ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *