Какво вещаят звездите за 27 май, четвъртък

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 27 МАЙ

Луната е в Стрелец.

Фаза – пълнолуние.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранено е татуирането, ваденето и лечението на зъби. Позволени са епилацията, маникюрът, педикюрът, боядисването на косите, полагането на постоянен грим.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.


ОВЕН

Без емоции

Предпазвайте се от прибързани действия. Избегнете конфликти с ръководството. Ако работите в производствено предприятие, се предпазвайте от травми. Работете активно и ще имате възможност да постигнете материални успехи. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се поддавате на емоцията си.


ТЕЛЕЦ

Проблеми вкъщи

Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнението си на вашето работно място. Успявате във всички начинания, което не е повод за ядове, но завистта на вашите колеги ви дразни, и с право. Ще се сблъскате с трудности заради нерешени проблеми у дома. Не ги мислете на работното си място.


БЛИЗНАЦИ

Пазете се от грешки

Днес е по-добре да не пътувате. Бъдете внимателни към новите си познати. На работното място се предпазвайте от грешки и пропуски заради неправилна преценка на действията си. Имате шанс за материални успехи. Дори и малката печалба в този ден е във ваша полза, ако не проявявате алчността си.


РАК

Отложете срещи

Трудностите ще ви изнервят още сутринта, ако не се отдалечите от разправиите на ваши колеги. Ще се наложи да промените намеренията си на работното място. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, ако ги провеждате сами. Известие ще промени коренно живота ви. На всяка цена отложете планираните делови срещи и разговори.


ЛЪВ

Бъдете внимателни

Не се поддавайте на исканията си за промени, които не сте предвидили, или са плод на ваше внезапно хрумване. По-добре ги отклонете и обмислете в детайли предложенията за делово сътрудничество. Без особени усилия ще се справите със служебните си задачи. Успехите са с вас, ако сте внимателни.


ДЕВА

Не се намесвайте

Рискувате да си създадете конфликти с ръководството, да се стигне до проява на агресия, ако се намесите в спор, който не ви засяга. Не пътувайте. Възможни са големи неприятности, свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Не рискувайте, като ги пренебрегвате, за да не се наложи да плащате скъпо след това.


ВЕЗНИ

Ядове

Предстои ви ден на стабилизация. Не се поддавайте на емоцията, ако искате да предприемате промени, които може да се окажат във ваша вреда. Печелите, ако не упреквате и не критикувате вашите колеги. Отложете пътуванията. Ще се ядосате заради невъзможността да осъществите изцяло плановете си.


СКОРПИОН

Трудности

Тактът и търпението са ви от полза. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Решили сте да подредите живота си според вашите разбирания. Завършете започнатата работа. Не отлагайте важните разговори. Трудностите са преодолими, но днес са породени и от вашите действия.


СТРЕЛЕЦ

Без промени

Разчитайте изцяло на вашата съобразителност за бързото разрешаване на проблемите, възникнали днес на работното място. Очаквайте финансови успехи. Избягвайте промените и смяната на хора, с които работите. Стремите се към нови запознанства, но ако са в деловата сфера, може да ви провалят.


КОЗИРОГ

Завиждат ви

Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с вашите колеги, ако се е наложило да я започнете днес сутринта, за да не се получи разминаване във вашите и техните виждания за организацията на деня. Не са изключени сериозни проблеми с хората от обкръжението ви, които завиждат на професионалните ви успехи.


ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие

Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на роднински проблеми и работата ви да изостане. Разрешете спокойно и без агресия спорните делови въпроси, като не се отказвате от вашите принципи. Събитията през деня ще окажат сериозно влияние на живота ви. Думата ви ще тежи, ако я кажете със спокоен тон.


РИБИ

Не критикувайте

Подвластни сте на емоцията, която ви вреди. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите си задачи. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Работете уверено и спокойно. Не критикувайте.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 27 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-доброто време за начинания. Не прибързвайте, запазете спокойствие и разумно обмисляйте всичко, което предприемате. Рискованите начинания влекат след себе си провал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.