Майката, превърнала се в звезда на баловете от 2016 г., изпрати втори абитуриент във Велико Търново

Малкият син на Анелия Дамянова – Виктор, дълго я умолявал да го придружи по червения килим

 

Анелия и Кристиян, 2016 г.

ОЧАРОВАТЕЛНАТА ТЪРНОВКА АНЕЛИЯ ДАМЯНОВА, ЗА КОЯТО „БОРБА“ РАЗКАЗА ПРЕЗ 2016 Г., след като стана дама за бала на големия си син Кристиян, изпрати втори абитуриент. Красавицата се превърна в сензация заради впечатляващата си визия, с която засенчи връстничките на наследника си. Във вторник болярката отпразнува завършването на по-малкия си син – Виктор. Тя бе неотлъчно до 18-годишното момче в големия ден и макар да я умолявал да мине под ръка с него по червения килим – отказала. Казва, че искала да си спести негативни коментари и обсъждания от страна на присъстващите. В крайна сметка Виктор дефилирал с две дами, облечен в изискан тъмен костюм и бяла риза.

5 години след като Анелия стана най-известната майка на абитуриент у нас, тя отново преживява трепетния за всеки родител момент. Виктор завършва Американския колеж „Аркус“ и има намерение да продължи образованието си в София. Насочил се е към архитектура, но успоредно с това се занимава професионално с културизъм. Неговата подготовка се провежда от единствения български културист – носител на две световни и две европейски титли, Христомир Христов. Поставил си е за цел скоро да се сдобие със сертификат за фитнес инструктор. Така в бъдеще смята да съвместява ученето с работа в залата.

АНЕЛИЯ СПОДЕЛЯ, ЧЕ ХОДИ НА ФИТНЕС ЗАЕДНО С ВИКТОР. „Последните 2 години той вложи много труд в подготовката си. Сам пазарува и си готви, следва специален хранителен режим и последното му хранене е в 01:00 часа през нощта. В периода 28 – 29 май ще дебютира в състезание по културизъм в Пловдив. Гордея се с него“, сподели търновката.

Очевидно и младежът се гордее с нея, защото до последно настоявал тя да го придружи на червения килим. Категорично одобрявал решението на брат си Кристиан Анелия да му е дама, защото малцина могат да се похвалят с такава майка. Мотивите му били много – от външния вид и знак на обич до своеобразно отдаване на уважение за това, че го е родила, отгледала и възпитала.

„Малко ми е гузно, че отказах, но след първата статия имаше много противоречиви коментари. Като всеки абитуриент, и Виктор се притеснява за събитието и не исках нищо да помрачи настроението му. Щастлива съм, че и двамата ми синове са самостоятелни и имат цели в живота“, коментира тя.

ЗА БАЛА НА ПО-МАЛКИЯ СИ НАСЛЕДНИК ДЪЛГОКОСАТА КРАСАВИЦА БЕ ЗАЛОЖИЛА НА ДЪЛГА БЯЛА РОКЛЯ със златни елементи. Елегантната й визия се допълваше от черен опушен грим на очите и спусната коса с леки къдрици.

Специално за бала си бил дошъл и големият й син – Кристиан, който от известно време живее и работи в чужбина.

Галина ГЕОРГИЕВА

5 thoughts on “Майката, превърнала се в звезда на баловете от 2016 г., изпрати втори абитуриент във Велико Търново

 • 26.05.2021 в 11:59
  Permalink

  Някой знае ли какво работи тая жена?

  Отговор
  • 26.05.2021 в 14:26
   Permalink

   Наистина изглежда прекрасно, нека не обръща внимание на всички зависници. Щастието идва от вътре и се вижда отвън.

   Отговор
   • 01.06.2021 в 11:43
    Permalink

    Изглежда прекрасно… за възрастта си. Ако застане до ученичките, ще прилича на гримираната им учителка, която търси… нещо.

 • 01.06.2021 в 14:09
  Permalink

  Екстра си е и тя и синовете й! Защо винаги трябва да се търси негативното..
  Обичат си я децата, това е важното!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.