Нови лица напират за членство в „Има такъв народ“ във Великотърновска област

Дни преди извънредните парламентарни избори в редиците на „Има такъв народ“ във Велико Търново кипи трескава подготовка. Нови лица напират да бъдат приети за членове на партията на Слави Трифонов. Сред новото попълнение е оториноларингологът доц. д-р Асен Куцаров. 42-годишният специалист по уши, нос и гърло, освен че практикува в старата столица, е и преподавател в Медицинския колеж в града. В редиците на партията са се влели и хора от туристическия бранш, като сред тях е и собственик на хотел.

„Имаме млади хора, които се завръщат от София и искат да работят и да се развиват в родния си град. Те са предимно инженери и IT специалисти. Съществува вероятност да включим нови лица в листата, но окончателният й вариант ще е ясен идната седмица. Водачът от предходния вот проф. Андрей Чорбанов, ако бъде поканен от ръководството на партията, вероятно и този път ще оглави листата“, коментира адвокат Момчил Иванов, който се пребори за депутатско място в 45-ото Народно събрание.

Той сподели още, че няма отпаднали активисти от партията на Слави Трифонов. Напоследък има много голям интерес към секционните избирателни комисии, за разлика от предходните избори.

„Ние обаче не вземаме хора на всяка цена. Много внимателно подбираме бъдещите членове на секционните избирателни комисии, защото искаме това да са сериозни и отговорни хора“, каза още Момчил Иванов.

Правистът допълни, че партията на Слави Трифонов на изборите на 11 юли залага много и на гласове от чужбина.

Веселина АНГЕЛОВА

Сн. личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *