Томаш: “Ако остана в “Етър”, целта няма да е просто живуркане!”

Старши треньорът на “Етър” Александър Томаш направи изявление по повод на ситуацията в клуба и отбора.

“Когато преди около половин година застанах начело на “Етър”, го направих с ясната идея, че ще дам всичко от себе си, за да спасим отбора. Аз и моят екип работихме отдадено и със сърце в името на тази кауза. Бяхме близо, но в крайна сметка не успяхме. “Етър” изпадна! Резултатите, класирането и спортният характер определиха това!

Съжалявам и наистина боли, защото дадохме надежда на един прекрасен град. Накарахме хората в моя роден град да мечтаят, но мечтите им не се превърнаха в реалност. Няма да търся оправдания! Няма да изтъквам каквито и да е причини за неуспеха. Той е факт! Не ни достигнаха секунди. Може би, мнозина не помнят вече хубавите моменти, които изживяхме през сезона. Аз се гордея с момчетата, с екипа ми и им благодаря! За съжаление, животът понякога ни учи да бъдем силни по трудния начин. И аз вярвам, че този удар няма да ни пречупи. Напротив! Вярвам в себе си, вярвам в екипа си! Ние знаем грешките си и едва ли ще ги повторим.

Не знам какво ще ни предложи бъдещето, но съм убеден, че ако останем в “Етър”, то целта ни няма да е просто живуркане. Ще искам да се поставят основите на сериозен проект и отбор, който ще бъде гордостта на Велико Търново! За финал отново искам да благодаря на прекрасните фенове за подкрепата, на футболистите за това, че дадоха максимума от себе си и на хората от екипа ми, че са част от мен и мога да им вярвам безпрекословно!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.