АСТРОХОРОСКОП ЗА 01.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 1 ЮНИ

Луната преминава от Водолей в Риби в 11.06 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цветът – червеният. Минералите – яспис и рубин.

Забранени са дермосоникът, силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците, стъпалата, масажът на тялото със загряващи препарати. Позволени са терапиите на лице, татуирането, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Труден ден

Изживявате неочаквано труден ден, а и Меркурий е ретрограден и ви налага забрани. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще претърпите загуби.


ТЕЛЕЦ

Ще се справите

Очаквайте положителни промени, дори и при ретроградния Меркурий. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори.


БЛИЗНАЦИ

Имате успех

Стабилизирайте професионалните си постижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. Смело приемайте предизвикателствата на съдбата, дори и ако ви се струват рисковани, но не поставяйте ново начало заради ретроградния Меркурий.


РАК

Самоуверени сте

Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите ви за изява при ретроградния Меркурий. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, могат в този ден да обмислят на спокойствие всички плюсове и минуси.


ЛЪВ

Материален успех

Денят ви обещава само и единствено материални успехи, постигнати с вашия труд, но не се надявайте на незаслужено повишение на заплатата, особено при продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Следобед се очертават разправии с колегите ви, които са в противоречие с ваши решения. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят.


ДЕВА

Не се налагайте

От сутринта сте без настроение, не ви се работи и сте изнервени, защото сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи, дори и при влиянието на ретроградния Меркурий. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и идеите си.


ВЕЗНИ

Отложете разговори

Днешният ден ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са неуспешни заради ретроградното движение на Меркурий. По-добре ги отложете. Разсеяни сте.


СКОРПИОН

Поставете начало

Поставете внимателно началото на нови задачи. Изчакайте до обяд, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви делови предложения. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши.


СТРЕЛЕЦ

Дайте помощта си

Денят ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си, но Меркурий е вече ретрограден – бъдете внимателни. Не ги предавайте, ако ви помолят за помощ, за да не ви лишат от своята подкрепа. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи.


КОЗИРОГ

Обогатете знанията си

Обогатете се с нова, полезна за дейността ви информация. Опреснете знанията си в област, която е свързана с вашата работа, подкрепени от ретроградния Меркурий. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. Може и да получите подкрепата им за тяхната реализация.


ВОДОЛЕЙ

Имате успех

Очаква ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Начинания ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях сами въпреки ретроградния Меркурий. Намеренията ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници.


РИБИ

Не инвестирайте

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте, защото имате забрана заради ретроградния Меркурий. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, днес планирайте подходящия ден.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви поднася положителни емоции, запознанства и възможност да смените средата си. Подбирайте познатите си внимателно, за да не се разочаровате. Не се доверявайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *