Бобан Здравкович, Тони Стораро и Берковската музика подгряват Празника на суджука в Г. Оряховица

След едногодишна пауза заради пандемията от COVID-19 Празникът на суджука се завръща. В три последователни дни жители и гости на Горна Оряховица ще се насладят на уникалния вкус на горнооряховския суджук и примамливия аромат на скара. Това ще се случи между 11 и 13 юни, когато градът ще отбележи Празника на горнооряховския суджук. Събитието ще се проведе до паркинга на Летния театър, съобщи кметът Добромир Добрев.

Празникът ще бъде открит официално в петък в 17 часа, като след това започва и програмата с участието на самодейни състави. В 19 часа ще се проведе на концерт на Берковската духова музика, а в 21 часа за празничното настроение ще допринесе певицата Десислава.

Във втория ден – 12 юни, от 10 до 18 часа е подготвена богата празнична програма на самодейни състави от общината и гости. Ще има много викторини, суджукарско надиграване, кулинарни игри и награди. В 18 часа ще започне концерт на духов оркестър „Виво Монтана“, а в 20 часа сръбската звезда Бобан Здравкович ще зарадва всички фенове на балканската музика. За 21 часа са предвидени изпълнения на Тони Стораро. В последния ден от празненствата – 13 юни, от 10 до 14 часа също ще има празнична програма на самодейни състави от общината и гости. Отново ще има кулинарни игри и още изненади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *