Горещи новиниЗдраве

Неизправен бойлер уби жена във Великотърновско

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ПОЧИНА ПРИ НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ ЗАРАДИ НЕИЗПРАВЕН БОЙЛЕР ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКОТО СЕЛО РЕСЕН, научи „Борба“. Инцидентът е от вторник, когато старицата влязла да се къпе, но проблемният електрически уред довел до токов удар и покосил бабата.

В обедните часове нейна комшийка дошла да я търси, но никой не й отворил вратата. По-късно през деня съседката пак се върнала, защото се усъмнила, че може да се е случило нещо лошо с приятелката й. Влязла в къщата и видяла, че от банята не спира да тече вода. След това се натъкнала на безжизненото тяло на възрастната жена.

Подала сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнал екип на Центъра за спешна помощ във Велико Търново. Медиците нямало какво да направят, защото старицата била мъртва от часове, и единствено констатирали фаталния край.

Подобна трагедия се случи в началото на 2021 г. в Свищов. Тогава неизправен бойлер отне живота на 2-годишно дете и отрови майка му, която обаче оцеля след продължително лечение в болница.

Г. ИЛИЯНОВА

One thought on “Неизправен бойлер уби жена във Великотърновско

  • Бог да я прости. Такива неща се случват само в бедните страни по света, кедето се ползват електроуреди на по 30 години!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *