Рибите ще имат успех, ако не си поставят нереални цели, Скорпионите ще имат проблеми от роднини

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

4 ЮНИ, ПЕТЪК

Луната е в Овен.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са лифтингът, филърите и ботоксът, ваденето, лечението на зъби, боядисването на косите, студеното къдрене. Позволени са всички други козметични процедури.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

5 ЮНИ, СЪБОТА

Луната е в Овен.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са лифтингът, филърите и ботоксът, епилацията, фотоподмладяването, ваденето и лечението на зъби. Позволени са маникюрът, педикюрът, почистването на вежди.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

6 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Овен в Телец в 07.45 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са лифтингът, филърите и ботоксът, студеното къдрене, боядисването на косите, ваденето на зъби. Позволени са почистването на вежди, маникюрът, педикюрът, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

4 юни. Очаквайте запознанства, които не бива да пропускате. Не ви съветвам да отидете на работа, ако присъствието ви не е задължително, но ако се налага да сте там, бъдете отговорни и задълбочени и заради ретроградния Меркурий. Ако днес сте в отпуск и сте решили да се занимавате с ремонти у дома или на вилата, бъдете предпазливи. Не сте настроени за физическо натоварване, а разсеяността е причина за травми.

5 юни. Очаквайте запознанства и полезни делови срещи въпреки ретроградния Меркурий и почивния ден. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, но и с помощта на своя чар. Активността ви на работното място дразни вашите колеги. Появата на влиятелни хора е гаранция за предстояща помощ в начинанията. Ще положите повече усилия, но отхвърляте служебните си задължения.

6 юни. В почивния ден ще ви притесни неочаквано и по ваше мнение безпричинно усложняване на отношенията с делови партньори, на чиято подкрепа възлагахте големи надежди и се надявахте на среща. Деловите разговори ще бъдат неуспешни. Отложете на всяка цена инцидентните срещи, за да си спестите погрешни или критични изказвания заради прибързаност и липса на подготовка.


ТЕЛЕЦ

4 юни. Ако имате усещането, че общуването с много хора ще натовари психиката ви, отложете деловите си срещи. Могат да почакат деня, в който сте готови и няма да се провалите, а и Меркурий е все още ретрограден. Приемете покана за делови коктейл, която ще ви донесе запознанства. Внимавайте, защото може да пропуснете да осъществите полезни и дълго очаквани запознанства.

5 юни. По-добре е днес, в почивния ден, да не се поддавате на емоцията. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с работата ви и с предстоящото подписване на дългосрочни договори, защото може да не ги спазите при ретроградното движение на Меркурий. Денят е благоприятен да отхвърлите задачите си. Не проявявайте прекалено доверие към хората, които ви ласкаят.

6 юни. Очаквайте предложение за допълнителна работа, но бъдете внимателни с разходите в почивния ден, защото постъпленията ви през следващата седмица може неочаквано да се забавят. Не давайте заеми на никого заради ретроградното движение на Меркурий. Във ваша полза е да прекъснете всички ненужни партньорства. Общуването с деловите партньори е рисковано. Отложете срещите си и избягвайте запознанствата.


БЛИЗНАЦИ

4 юни. Днес сте изцяло във властта на емоцията, която пречи да се справите добре с професионалните си задължения, но и заради забраните на все още ретроградния Меркурий. Не сте готови да поемете отговорност за действията си. Лошото ви настроение може да стане причина за разправия с колегите ви, която ще ги изнерви. Вечерта си дайте почивка.

5 юни. Денят е почивен, но е благоприятен за активна професионална дейност, въпреки че може да имате други планове и Меркурий е ретрограден. Не го пропилявайте. Имате възможност да предприемете успешни търговски операции и да си осигурите добри приходи през следващата седмица. Бизнесмените жънат успехи, ако търгуват със стоки собствено производство.

6 юни. Несполуките ви преследват още от сутринта в почивния ден, но причината е във вас самите. Примамливо предложение не ви позволява да бързате с положителният отговор, въпреки огромното ви изкушение, защото ще се провалите. Поведението ви, ако е агресивно и нападателно, ще окаже негативно влияние върху хората, които може да се дистанцират от вас. Не е желателно да пътувате.


РАК

4 юни. Заемете се с желана творческа дейност. Съдбата ви закриля от неприятели и ви предпазва от проблеми, като ви дарява увереност в бъдещите успехи, дори и при ретроградния Меркурий. Не пропускайте да се възползвате от този шанс. Не се изкушавайте в устрема си да работите инатливо и задъхано, защото ще изнервите колегите си. Въоръжете се с търпение и няма да сгрешите.

5 юни. Днес сте изпълнени с желание за работа, но не сте наясно с плановете си за почивния ден, които е редно да правите предварително. От вас зависи дали ще сте достатъчно търпеливи, за да се справите с всичките си служебни задачи въпреки ретроградния Меркурий. Бъдете внимателни. Избегнете импулсивните действия. Не спорете с колегите си. Ще срещнете делови партньори, които имат желание да работят с вас.

6 юни. Предстои ви изпълнен с проблеми и противоречия почивен ден. Отдалечете от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие, защото по този начин блокират работата ви не само в този ден, а и в бъдеще. Само ако повярвате в себе си, ще успеете да победите страха, който непрекъснато подклаждате с песимистичните си мисли, и да избегнете евентуални провали.


ЛЪВ

4 юни. Не ви съветвам да обсъждате отношенията си на работното място, защото вашите колеги няма да ви разберат. Рискувате да приемат желанието ви за разговор като опит да им вмените вина. Мърморенето, критиката и безконечните служебни телефонни разговори ще ви изнервят и ще излеете гнева си върху невинни жертви, които случайно попадат във вашето обкръжение.

5 юни. От сутринта в почивния ден сте заети с нови задачи. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас на всяка цена. Обсъждането на делови проблеми отложете за следобед, но не забравяйте ретроградния Меркурий. Заради липсата на желание за работа сте склонни да създавате проблеми и на колегите си, за да излеете яда си, че няма как да се измъкнете от задълженията си и да се отдадете на по-приятни занимания.

6 юни. Трудности, които не сте предвидили, пречат на срещите ви, от които зависи по-нататъшната ви работа в почивния ден. Отложете ги, за да избегнете провалите, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Не рискувайте с провеждането на делови разговори. Бъдете внимателни, за да не отложите разрешаването на проблемите си далеч напред във времето и да не пропилеете шансовете си за успех.


ДЕВА

4 юни. Неочаквано ви изненадва делова среща, която ще остави трайна следа в живота ви и ще повлияе професионалните ви планове, но с предпазливост заради ретроградния Меркурий. Ще ви донесе и бъдещи финансови успехи. Вечерта, след края на работния ден си намерете приятна компания, създайте си приятни емоции. Ново запознанство ще ви зареди с вдъхновение и желание да творите.

5 юни. Успехът може да е с вас въпреки трудностите, с които ще се сблъскате в почивния ден. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Съветите на вашите делови партньори ви носят полза. Денят ви поднася нови възможности за професионална изява, ако не ги пропилеете. Съветвам ви да сте прозорливи по отношение на собствената си изгода, за да не се лишите от приходи при ретроградното движение на Меркурий.

6 юни. Бъдете внимателни при провеждане на разговорите в почивния ден и не прекалявайте с опита да наложите мнението си на всяка цена. Бизнесмените да не бързат с уговаряне на инвестиции при ретроградното движение на Меркурий. При работещите в бюджетната сфера се появява нова възможност за повишение през следващата седмица. Успехът ви съпътства, ако сте решили да предприемете делово пътуване.


ВЕЗНИ

4 юни. Ограничете контактите с делови партньори, а вечерта отменете срещите и поканите за гостуване. Заредете се с оптимизъм и ще преодолеете неразположението и недоволството си. Ако не надмогнете песимизма си, останете си у дома, защото нито ще се справите със служебните си задължения, нито ще постигнете целите си при разговорите с вашите колеги.

5 юни. Очаквайте финансови постъпления, въпреки че денят е почивен. Гаранцията, че ще жънете успехи в професионалната област, ви изпълва със спокойствие. Преценете реалното състояние на вашите доходи, за да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътуване. Приемете го, ако няма да провалите изпълнението на служебните си планове, от които зависи бъдещето ви.

6 юни. Денят е почивен, но не е добър за начинания заради ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото през изминалата седмица. Проведете разговорите, свързани с промени на работното място, които ще осъществите през следващите дни. Всички нови идеи могат да бъдат споделени днес, но е добре да изчакате подходящото време, за да бъдат одобрени. Прибързаността е във ваша вреда. Наложете си търпение.


СКОРПИОН

4 юни. Очаквайте трудности заради ваши роднини, а и от ретроградния Меркурий. Заради поредните клюки ще ви искат пари, но без да ви ги връщат. Откажете им без колебание, за да съхраните добрите си отношения. Ако сте дали обещание на колегите си, че ще отидете на среща с ваши делови партньори, бъдете коректни, въпреки че днес изобщо не ви се работи.

5 юни. Ще ви изненадат неочаквани промени. Не се ядосвайте, дори и ако се налага да промените плановете си за почивния ден. Задълбочете се в задачите си, защото рискувате да изпуснете високото заплащане за положения труд. Забравете за напрежението, което ви създадоха колегите. Работата ви спори, а резултатите ще ви донесат признание, което отдавна не ви е спохождало.

6 юни. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си, ако сте на работа в почивния ден. Работата ви спори въпреки ретроградния Меркурий. Прекалено сте самоуверени и рискувате да си създадете служебни конфликти и да се провалите в задачите си, без да го очаквате заради все още ретроградния Меркурий. Не си мислете, че сте безпогрешни. Ще се справите със задачите си в ранния следобед, а вечерта намерете време за близките си и за почивка.


СТРЕЛЕЦ

4 юни. Обърнете внимание на отношенията си с вашите приятели, близки и колеги. Неприятели се опитват да ви навредят, а и късметът не е с вас при ретроградното движение на Меркурий. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не бива да им отказвате. Знаете, че без странична помощ трудно ще отхвърлите сами задачите си. Бъдете толерантни към чуждите потребности.

5 юни. С труда си ще заслужите да се изкачите на поредното професионално стъпало, водещо към нов връх. Не разчитайте на късмета си, ако сте решили да си избирате нов компютър, хладилник, телевизор, а се консултирайте, но покупката направете след 23 юни. Не приемайте участие в рисковани начинания и в хазартни игри, Меркурий продължава да е ретрограден. Успехът ще споходи всички, които се занимават с търговия.

6 юни. Подвластни сте на негативно влияние, което може в почивния ден да провали плановете ви без да се усетите. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, защото Меркурий е ретрограден, а вие не сте подготвени с информация, за да сте убедителни в исканията си. Обмислете кога най-безболезнено да прекъснете деловите партньорства, които ви блокират, но не и тези, които могат да са ви полезни в бъдеще.


КОЗИРОГ

4 юни. От сутринта в този ден сте отпаднали и нямате желание за работа. Пазете се от измами при служебни срещи, възможни заради ретроградния Меркурий. Вашата мнителност води до агресивни, необмислени постъпки. Не провеждайте делови разговори, дори и ако колегите ви настояват да го сторите на всяка цена и ви провокират. Няма да са във ваша полза.

5 юни. Имате възможност да общувате с лекота и в почивния ден и да осъществите полезни делови познанства, но с много внимание допускайте нови хора до себе си. Радвате се на очаквани успехи на работното място. Организирайте по нов начин работата си, за да осъществите с успех през следващата седмица планираните инвестиции и да си гарантирате добри постъпления.

6 юни. Налага се да приключите със спешни задачи, които сте отлагали до днес. Сторете го въпреки почивния ден спокойно, без нерви и емоции, подкрепени от ретроградния Меркурий. Не давайте непоискани съвети на вашите колеги. През целия ден успехът е с вас, ако не мързелувате и сте активни на работното място. Не се страхувайте от трудностите по пътя си, защото сте в състояние да се справите с лекота и с неочаквано поставените ви отговорни задачи.


ВОДОЛЕЙ

4 юни. Разрешете всички възникнали проблеми на работното си място, като действате с такт, търпение и внимателно поднасяте критичните си забележки, защото Меркурий е ретрограден. Когато поднасяте идеите си, свързани със служебните ви задължения, сторете го така, че думите ви да бъдат възприети от колегите ви с лекота. Стабилизирайте семейните си отношения.

5 юни. Очаквайте промени, които ще повлияват живота ви не само днес, в почивния ден, но и до 23 юни, когато свършва ретроградното движение на Меркурий. Свързани са с работата ви, но задължително оказват положително влияние и върху личния ви живот. На всички прави впечатление стабилното ви поведение на работното място. Започнете още днес с реализацията на плановете си, но без прибързаност и самочувствие, че сте непогрешими.

6 юни. Ако в почивния ден се заемете с рутинните си задължения и отхвърлите изостаналите задачи, ще заслужите възхищението на колегите си, които са ви помолили да помогнете и на тях. Не се захващайте с нови задачи, защото Меркурий е ретрограден, а вие не сте сигурни в кадърността на екипа, който ви помага. Не са изключени измами. Бъдете внимателни при провеждане на лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията.


РИБИ

4 юни. Не фантазирайте и не си поставяйте нереални цели по време на ретроградния Меркурий. Само с разумни действия от ваша страна успехът и признанието са ви гарантирани. Заемете се със задълженията си на работното място. Не се колебайте да поставите исканията си пред вашите началници и колеги, ако са свързани с финансиране на общ проект.

5 юни. Отстранете собствените си грешки в почивния ден, а ако не е възможно, се постарайте да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте, защото действията ви на работното място са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, ако сте мързеливи и чакате друг да свърши вашата работа при ретроградното движение на Меркурий, а вие да получите незаслужени похвали.

6 юни. Очаквайте приходи, които приятно ще ви изненадат въпреки почивния ден и ретроградното движение на Меркурий. Спазвайте законите на държавата, най-вече финансовите, и бъдете внимателни, ако точно днес преговаряте, за да не се провалите. Решителността ви, за съжаление граничеща с упорство и инат, няма да ви донесе успех на работното място, ако не я надмогнете докато Меркурий е все още ретрограден.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да поставяте началото на нови занимания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си. Идеална е за създаване на дом и семейство, ако периодът ви на съдбовна забрана за сключване на брак е зад гърба ви.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви задължава да се усамотите и да анализирате живота си в изминалите девет години. Време е да осъзнаете грешките си и да ги поправите. Периодът е подходящ за придобиване на нови знания, курсове, обучение.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е свързана с материални придобивки. Не очаквайте друго. Не отказвайте предложения за доходна работа. Ако искате да смените работното си място, проверете дали няма да бъдете подведени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *