АСТРОХОРОСКОП ЗА 03.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 3 ЮНИ

Луната преминава от Риби в Овен в 19.57 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цветовете – вишневият и червеният.

Минералите – планински кристал и рубин.

Забранени са епилацията, терапиите на лице заради опасност от алергии, подмладяващите процедури за лице. Позволен е масажът на лице без избелващи препарати. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Напрежение

 

Дайте си време за размисъл и не предприемайте драстични мерки в служебните отношения. Изтощението ви вреди. До обяд са възможни разправи у дома, които ще блокират и работата ви. Проблеми на работното ви място ще създадат напрежение до крайност и ще се наложи да отидете на всяка цена, ако искате да се справите с тях.


ТЕЛЕЦ

Търпение

 

Възможни са проблемни отношения с хората от вашето обкръжение, даже и в деловото. Ще се справите, ако не се ядосвате, проявите сдържаност и действате обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение. Ще се наложи да подновите стари делови контакти с хора, от чиято помощ се нуждаете до края на годината.


БЛИЗНАЦИ

Не давайте заеми

 

Очаквайте информация за материални успехи, които ще предизвикат завистта на съседите и приятелите ви, особено при ретроградния Меркурий. Бъдете внимателни и не споделяйте нищо, за да не ви използват. Не давайте обещания за заеми, Меркурий е ретрограден и потърпевшите ще сте вие. Колегите ви са готови да ви подадат ръка, за да осъществите идеите си.


РАК

Не прибързвайте

 

Не са изключени конфликти с вашите колеги, но Меркурий е ретрограден и стимулира поведението им. Всички проблеми на работното място ще разрешите, ако не сте прибързани. Ще получите известие за материални придобивки, но не бива да споделяте радостта си, за да не ви ги отнемат ваши роднини.


ЛЪВ

Бъдете предпазливи

 

Не избързвайте в думите и в действията си, за да не обидите колеги, на които разчитате. Независимо че денят ви е достатъчно натоварен със задължения, ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество. Бъдете предпазливи към направените делови предложения, ако са свързани със сериозни инвестиции, заради ретроградния Меркурий.


ДЕВА

Пазете се

 

Отидете на работа освободени от напрежението в дома ви. Във ваша полза е да приключите със служебните си задължения до обяд. Предпазвайте се от опити на ваши близки да ви убедят да назначите роднини на работа, най-вече защото сте си патили. Скандалите и проблемите в бъдеще са сигурни, особено при ретроградното движение на Меркурий.


ВЕЗНИ

Справяте се

 

Сутринта сте напрегнати, защото имате да отхвърлите нови спешни задачи. Пазете се да не обидите ваш колега с необмислени думи. На работното място се справяте отлично. Забравете притесненията и не мислете за евентуални провали, които можете да предизвикате сами, но не пропускайте ретроградния Меркурий.


СКОРПИОН

Отложете срещи

 

Запознанствата са нежелателни, дори и ако сте ги планирали. Отложете срещите си. Ако имате възможност и не сте дежурни през нощта, си останете у дома, защото сте изнервени, и се отдайте на активна почивка. Ако се налага да търсите подкрепа на идеите си, обадете се на влиятелни познати, на които сте помагали преди време.


СТРЕЛЕЦ

Проблеми с колеги

 

На работното място сте дейни, но деловите разговори няма да ви донесат успех. Не са изключени проблеми с колеги заради ретроградния Меркурий. С такт и търпение ще се справите с делови проблеми, но след време разправията отново ще избухне. Докажете какви професионалисти сте. Печелите си врагове, защото рядко цените знанията на другите.


КОЗИРОГ

Поставете начало

 

Поставете внимателно, но добре обмислено начало на нови занимания, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не се надявайте на бързи резултати на работното място, въпреки че работите с удоволствие и сте уверени във възможностите си. Ако приемете, че усилията ви не са напразни и ви носят очакваните успехи след известно време, ще се справите с лекота.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете уверени

 

Денят не е подходящ за активна работа, а и Меркурий е ретрограден. Трудностите няма да са малко, но не трябва да ви притесняват, защото сте способни да се справите и без помощ. Повярвайте в силите и знанията си. Работата ви спори, ако се занимавате с рутинни задължения. Срещате разбиране от колегите си.


РИБИ

Не бъдете капризни

 

Имате щастието да разрешите всичките си лични проблеми, въпреки ретроградния Меркурий. За съжаление, на малцина ще се удаде възможност да осъществят своите мечти за успешни проекти още днес. Не взимайте необмислени делови решения. На работното си място се постарайте да не сте капризни и недоволни.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 3 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени и пътувания. От нея зависят следващите девет години от живота ви. Единствено от вас зависи дали глобалната промяна ще е положителна или отрицателна. Създавайте събитията, не ги следвайте. Бъдете дейни, а не инертни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *