Демократична България разширява отбора си за изборите на 11 юли с нов партньор

Свобода, законност и модернизация – основните приоритети на Демократична България

„Основните ни приоритети за следващия мандат са
свобода, законност и модернизация. Ще отстояваме съдебната реформа, електронното управление и реформирането на администрацията. Само така ще ограничим корупцията, ще прогоним мафиотските кръгове от управлението и ще си отвоюваме обратно държавата“.

Това коментира адв. Калоян Янков – народен представител в 45 парламент от областта от Коалиция „Демократична България – Обединение“. По думите му политическата корупция не е нещо, което съществува в някаква друга галактика и гражданите на Велико Търново не са незасегнати.

„Тя съществува и тук. Намерила си е мястото и неин домакин е Даниел Панов, а следващата ни задача след тези избори е да почистим оборите на града“.

Адв. Янков съобщи, че Демократична България разширява отбора си за парламентарните избори на 11 юли в областта с нов партньор и същевременно продължава да разчита на вече утвърдени и доказани личности от „Да България“ и „Демократи за силна България“. След като преди месец в болярския град беше учредена местна структура на ПП „Зелено движение“ техен представител ще бъде включен в кандидат-депутатската листа. Така се разширява и периметърът на професионалните компетенции на кандидатите, тъй като освен юристи, лекари и предприемачи, в листата ще има и биолог в лицето на Иван Христов. В момента Христов работи в Института по климата, атмосферата и водите, а преди това има дългогодишен опит във Фонда за дивата природа WWF.

На челни позиции в листата, която ще се води отново от адв. Калоян Янков,

Ще бъдат още адв. Людмила Илиева – втори мандат общ ински съветник в Горна Оряховица и учредител на Политическа академия „Атанас Буров“,  д-р Мавроди Калейнски, предприемачът Любомир Марков, адв. Сева Памукчиева, д-р Елена Чамуркова. В листата ще има представители на общините Лясковец, Свищов и Златарица.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.